Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 24 september 2011

0-24 ...

Hello Sharkies,

Vandaag een megafiere trainer hoor, ook al heb ik jullie niet veel moeten motiveren deze morgen, daarvoor zorgde de tegenstander, met voor de wedstrijd al te stellen dat het met gemak 0-24 zou worden ... een aantal van mijn haaien hadden dit natuurlijk opgevangen en dat was motivatie genoeg voor die van mij, ik kon dus gewoon genieten en moest niet veel meer doen ...
Robbe (schitterend dat die kwam opdagen, een uurtje voor de wedstrijd had zijn maagje nog andere ideeën dan voetballen namelijk) was vandaag weer subliem, aan het enige tegendoelpunt kon hij niets doen; voor de rest foutloos ... goeie keeperstraining vermoed ik (hihihihi) ... achteraan hielden vandaag Cedric, Toon en Dries de boel mooi dicht en dit tegen een zeer goede tegenstander, want los van de mentaliteit (want ook al deden hun trainers hun best om de mannen met de voeten op de grond te houden, de spelertjes voelden zich beter als die van ons) deze mannen konden heel deftig shotten hoor ... "Tankie" Mo werkte zich te pletter vandaag eerst in de verdediging daarna vooraan, hij verscheen telkens goed voor doel alleen het afwerken mocht niet vandaag, gelukkig hebben we daarvoor Jeroengoal die de eerste weer mooi in het mandje legde ... de ruststand was 1-1 en het respect voor ons begon toch wel wat te groeien, Louis heerste plotseling op het middenveld, kapitein Willem liet zijn tanden zien en ging voorop in de strijd, Gilles maakte driehoekjes op de flank en kon voor voorzetten zorgen, Thomas troefde zijn man op zijn flank nu ook regelmatig af en hielp veel mee in de verdediging en Jonas (supermatch) scoorde een heel mooie tweede ... de eerlijkheid gebied mij wel om te zeggen dat de deklat ons al 3 keer redde en zoniet stond onze doelman ook op de goede plaats of stond deze klaar met een mooie zweefduik ... Tot slot nog een dikke vin voor mijn Noah, in die 5 jaar dat ik haar train heb ik dit nog nooit van haar gezien, ze gaf zich volledig, probeerde de bal af te pakken, liep en gaf pasjes ... heel fier op u meisje. De beste van vandaag waren Robbe, Toon, Dries, Willem, Noah, Cedric, Thomas, Jeroen, Mo, Louis, Gilles, Jonas, kortom mijn hele team ... ik denk dat we ze daar op WSS al mooie dingen hebben laten zien, maar we hebben daar ook al veel voor teruggekregen, zelfs een speler van het eerste elftal die onze wedstrijd komt leiden wow bedankt Koen. Eindstand vandaag 2-1. En uiteraard merciekes he delegee Jo, vandaag had ik nog het meeste werk met u, super hoe jij meeleeft, 'k kan mij geen betere steun en toeverlaat wensen ...
Tot maandag op training en dan is het weer supere ernst om verder te werken en nog trachten beter te worden, nu nog eventjes nagenieten, ja ook ik (Schol met een kriekje in mijn hand)

Dikke, nee hele dikke scharksknuffel,

Trainer Johan

PS Joachim, waarschijnlijk heb je gehoord, maar deze "Woar is da fiestchen" was er enen speciaal voor u, veel beterschap van de sharkfamilie

zaterdag 17 september 2011

Afbraakwerken ...

Hallo Sharkies,

Vandaag hebben we onze hoofdsponsor zijn naam alle eer moeten aandoen hoor, afbraakwerken van de bovenste plank, RC Lebbeke was namelijk een heel stevige groep (vanaf volgende week elke training roze korrels eten hihihi), met centraal achterin een beer van jewelste die ook nog eens beschikte over een goede lange pass waarop de 2 snelle vleugelspelers steeds alert probeerden op te reageren. Het beste voetbal kwam duidelijk van de sharks en ik zag zelfs al een paar keer een mooie kaats achteruit (leuk om te merken dat men de oefenstof vanop training ook in de praktijk omzet) en we probeerden dan ook telkens van achteruit te voetballen en veel druk naar voor te brengen. Robbe is een klassedoelman, maar hij kan niet alles pakken, toch kon hij er echt niets aan doen, de eerste alleen voor hem en prachtig afgewerkt, de tweede van Lebbeke een geweldige frommelgoal ... voor de rest werkloos en zijn mannen aanmoedigend ... Kapitein Mo (heel goed zijn manschappen oppeppend) scoorde onze eerste na mooi voorbereidend werk, en zoals gewoonlijk enorm veel inzet en enthousiasme ... Ons Noah had het vandaag heel lastig, ze probeerde wel de eerste helft de beer achteraan met haar charmes te verzwakken, maar hij had er geen oren naar, raar hoor, want zeg nu zelf onze meisjeshark mag toch gezien worden he ... Mijn eigen beer Dries vond af en toe zijn evenbeeld op zijn weg, speelde op alle posities geloof ik, maar ja je kan hem dan ook blindelings overal zetten, telkens voert hij zijn taak met veel overgave uit ... de eerste die het lukte op de Hulk van Lebbeke te verschalken was Thomas, zijn werkkracht en doorzetting waren ook deze week weer super ... Cedric en Louis mijn 5 en 2 van deze ochtend verlieten soms hun verdediging om mee te helpen vooraan, begrijpelijk en opbouwend ronduit schitterend ... Toontje net hersteld van de griep deed zijn uiterste best om mee de muur te helpen slopen, was heel goed in de passing en die kaats achteruit beheerst hij al heel goed hoor ... Jonas en Willem zijn al een heel tijdje goed meer dan goed zelfs bezig en ook deze week was het Toppie tegen een stevige tegenstander...en last but zeker nog least Jeroen, duidelijk in zijn sas op dit soort wedstrijden, kracht gecombineerd met voetbalintelligentie, steeds er goed tussen zitten en dan ook nog in de laatste minuut de muur gesloopt om zo de gelijkmaker binnen te tikken, klasse.
Eindstand 2-2 en toch wel tevreden over het geleverde spel tegen een heel sterke tegenstander, een hele eer voor mijn mannen dat de tegenstander moest rekenen op de counter en bijna constant op de eigen helft moest blijven om onze sharkies af te stoppen, nu nog leren om met een iets hoger percentage af te werken en we worden zeker een begrip in het Waasland.
Dikke sharksknuffel en hopelijk volgende week nog van dat tegen een voor ons onbekende tegenstander ...

PS eventjes een hart onder de riem steken voor de oma van Noah en de papa van Jonas, veel beterschap van de sharkies ...

zondag 11 september 2011

Verdorie ik heb jullie graag ...

Hello Sharkies,

Een warme drukkende "zomer" dag, eerste thuiswedstrijd voor onze nieuwe ploeg, stress en zenuwen dus ... Noah op een feestje (dus zonder geheim wapen vandaag), Toon ziek, Mo te laat door bouwperikelen thuis (veel succes nog trouwens), Cedric te laat, kortom starten met juist 8 tegen een sterke tegenstander dat VVS Stekene A toch wel is.
Toch deden mijn sharkies vandaag het schitterend, Robbe moest maar een viertal ballen pakken, maar de manier waarop hij dat deed was subliem, heel betrouwbaar sluitstuk, verdorie kerel ik heb je graag ... Driesje is al jaren een van mijn steunpilaren, nooit supergoed maar ook nooit superslecht speelt telkens zijn wedstrijd, moet ik nog zelden bijsturen, weet wat hij kan en liet zelfs zien dat het toch een beetje in de genen moet zitten, want speelde een tijd op "10" en ik moet zeggen het was goed, zeer goed zelfs, verdorie kerel ik heb je graag ... Willem, die heeft de trainer aangenaam verrast, nog maar eens een bewijs dat ik niet alles weet, want op den "11" was hij heel gevaarlijk, de willem-beweging kwam zelfs terug boven en het was al een tijdje geleden dat we die gezien hadden he, "little Suarez van de Ruiter" nam dan ook het eerste doelpunt voor zijn rekening, verdorie kerel ik heb je graag... Kapitein Jonas, één van zijn beste wedstrijden onder mijn vleugels, duurde eventjes voor hij wakker werd, maar daarna was er geen houden meer aan, vechtlust, voor zijn man komen, en dan nog goed inspelen, verdorie kerel ik heb je graag ... Louis, onze duivel doet al, speelde zowat op elke positie, en telkens heel goed, jammer dat hij last kreeg van zijn bil in de tweede helft maar verdorie kerel ik heb je graag...Cedric, kwam te laat en het duurde eventjes voor hij in zijn tempo zat, liet weeral een aantal mooie Ronaldo-moves zien en pikte ook weer zijn doelpuntje mee, verdorie kerel ik heb je graag ... Thomas, klasse wedstrijd makker, zo vechten voor je bal, en dan nog goed inspelen, das jouw taak he makker en nu niet vergeten he, was een heel goeie wedstrijd van jou verdorie kerel ik heb je graag ... Jeroen, (ons gesprekje voor de match deed deugd he makker, maar blijft tussen ons hihihihi) één woord vandaag voor jou: KLASSE, das mijn messietje ze, en nu zijn we opnieuw vertrokken he voor weeral een prachtig seizoen samen, verdorie kerel ik heb je graag ... Mo, bedankt dat je ondanks je hoofdpijn en de pech bij het verbouwen thuis, toch nog afkwam om je in te zetten en je deed het weeral schitterend he, veel inzet en het spel simpel gehouden, en das meestal het beste, verdorie kerel ik heb je graag... Gilles, goed begonnen aan de wedstrijd, steeds loerend op die kans, dat zijn we van jou gewoon, jammer van die trap op je voet waardoor je moest afhaken, hopelijk niet te ernstig, want jouw torinstinct kunnen we niet missen hoor, verdorie kerel ik heb je graag ...En natuurlijk heb ik ook mijn T2 graag en de "nieuwe" scheids (Freddy, ge doet dat schitterend) en onze supporters (een dank u wel trouwens aan onze oudere sombeekse broeders van de U19 die ons kwamen aanmoedigen voor onze eerste thuiswedstrijd...). Eindstand 2-0, proficiat mannen!!
Volgende week vroeg uit de veren voor de verre verplaatsing naar Lebbeke, dat is dus niet ons ding ...

Tot maandag op de training en dikke sharsknuffel

Trainer Johan

PS van horen zeggen Iris, Lena ... het waren lekkere Hot-Dogs, en de bediening was ook beter dan ergens anders ;-)

zaterdag 3 september 2011

Wow wat een start

Haai sharkies,

Na de foto's van deze morgen vertrokken we met een grote delegatie naar Sint-Niklaas, eerste "officiële"; wedstrijd voor onze nieuwe club en direct naar de White Boys, geen gemakkelijke verplaatsing dus.
Ik had voor mijn mannen en vrouw een ingewikkeld schema gemaakt voor de posities en de wissels, maar 'k moet zeggen de sharkies laten ook deze tactiek gemakkelijk lijken, ze kennen dan ook al heel goed de nummers en de opdrachten die daaraan gekoppeld worden.
De uitslag vandaag was een 1-6 (jaja) uitoverwinning, maar wat vooral belangrijk was, is de manier waarop. In ons doel staat een toppertje hoor, Robbe klasse man, binnenkort kom ik bij jou op training in plaats van omgekeerd ;-).
Mijn rechterflank werd bevolkt door Jarige Jonas (Waar is da Fiestjen ...), Thomas en Mo, werkkracht voldoende dus, ze schoven steeds goed door, de hoekschoppen van Mo en Thomas zorgden steeds voor gevaar en Jonas was heel sterk op den "2"; ... en hij die dacht dat hij dit niet kon ... amaai 'k was onder den indruk hoor.
Op "5" wisselden Willem en Dries vandaag, ze mochten zich uitleven en alles geven, druk voldoende naar voor dus, maar wel niet vergeten verdedigen he mannen. Voor hen stonden vandaag Noah en Gilles, deze laatste maakte een heel mooi doelpunt met het hoofd op een hoekschop, 'k zie dat graag dat gevaar bij stilliggende ballen.
Mijn centrum vandaag werd bevolkt door doelpuntenmakers: Toon, Louis, Cedric en kapitein Jeroen, deze laatste zorgde voor het mooiste doelpunt van de dag, niet zozeer zijn mooi geplaatste bal (al mocht die er ook wel wezen hoor), maar het voorbereidende TIK-TAK spel gaf mij kippenvel.
We zijn dus goed vertrokken en aja onze supporters waren massaal aanwezig, en overtreften zelfs deze van de tegenpartij, hopelijk volgende week bij onze eerste thuiswedstrijd weer zoveel positieve aanmoedigingen ... wij hebben dat graag...

Dikke sharksknuffel

Trainer Johan