Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 29 oktober 2011

Slaap Sharkies slaap daarbuiten loopt ...

Hallo Sharkies,

De titel van ons berichtje is de samenvatting van de eerste helft, het enige wat we hierover nog meer kwijt kunnen is de tussenstand 1-2.
Na een donderpreek en een mooi liedje begonnen we veel beter en gretiger te voetballen, eindelijk ons spel brengend en de bal rond te passen met als resultaat een bijna perfecte tweede helft met de veelzeggende eindstand van 1-6.
Robbe is gewoon goed, superlatieven komen we bijna te kort, 't is gewoon den besten van de reeks, getuige hiervan zijn reddingen in de eerste helft, zijn coaching de tweede helft en vooral zijn saves tijdens de strafschoppenreeks. Achteraan vandaag (in de tweede helft dan toch) een goeie Toon gezien, gretig en overal tussenzittend, opbouwend waar het kon en geen risico's wanneer het moest... Ja Mo weeral supergeconcentreerd één van de weinigen die ook in de eerste helft een redelijk niveau haalde, je kan er mee naar de oorlog, we noemen hem dan ook onze Tankie voor iets he mannen. Dries, als kapitein perfect de opwarming geleid, ik moest niets meer doen, ook na de wedstrijd iedereen op zijn taken gewezen, alle kledij werd mooi verzameld en opgeborgen, een kapitein waardig ... kuiltje zal fier geweest zijn op u.
Jonas, pikte weeral een doelpuntje mee, en speelde een meer dan degelijke tweede helft, mooie pasjes ook. Willem "Little Suarez from the Ruiter" maakte een beauty van een doelpunt, na weliswaar schitterend voorbereidende werk van zijn ploegmakkers, maar toch klasse vriend. Cedric, ook al scorend, kwam goed voor zijn man vandaag speelde goed in was eens niet egoïstisch en verzorgde weer de show... Thomas, ja vandaag heel sterk, ging achter bijna elke bal, kapte zijn man meermaals uit en speelde vaak dan nog goed in, mooi zo ... Jeroentje, klasse wat die de tweede helft liet zien op 10, een echte Messi waardig, 2 schitterende treffers, ja, ik vind hem zelfs beter dan de echte (als hij niet tegenspreekt he ;-)) ... onze Louis werd ook al wakker de tweede helft en liet dan heel mooie dingen zien, ook al scorend vandaag, heel sterk vooraan ... en ja hoor ook ons Noah deed haar duit in het zakje, met als bekroning een geweldige mooie strafschop, daar stonden die mannen van te kijken hoor of was het u bewonderen dat ze deden ... En delegee Jo missprak hem deze keer niet ('t was Anneken nu allee bijna toch he H ...... aaien) en hij coachte als een waardige T2. Supporters bedankt voor de steun tijdens onze moeilijke eerste helft, we konden het gebruiken...

Volgende week thuiswedstrijd tegen Rupelmonde, zware dobber dus allemaal fris hé en ook de eerste helft deze keer ...

Dikke sharksknuffel en tot maandag op training

Trainer Johan

zaterdag 22 oktober 2011

Onder een herfstzonnetje

Hallo Sharkies,

Deze middag kwam het sterke KVJ Kruibeke op bezoek, net zoals wij nog maar 1 keer verloren ... en ze hadden er zin in hoor, ze waren zelfs voor ons ter plaatse.
Bij ons was Jeroen champagne gaan proeven (santé) en we moesten dus een beetje sleutelen en ik moet zeggen de sharks hebben dat schitterend gedaan. 2-0 tussenstand en 3-2 eindstand, de tegenstander was echt heel sterk en wou net zoals wij mooi voetbal brengen, de supporters waren eigenlijk de grote winnaar want het was de moeite om te kijken, eerlijkheid gebied mij zelf om te stellen dat een gelijkspel misschien een betere weergave van het spel zou geweest zijn maar zoals jullie wel al weten beschik ik over de beste allerbeste doelman van de reeks, de saves die Robbe vandaag uit zijn mouw schudde waren subliem, achteraan offerde Cedric zich op voor de ploeg, als een echte stofzuiger heeft hij heel wat pogingen van de tegenstander ongedaan gemaakt, de Van Havermaet brothers stonden op de flank en zoals echte tweelingbroers moesten ze ook beiden hun goaltje meepakken, Toon was sterk en bijna niet te passeren, Dries was megasuper vandaag. Kapitein Louis mocht de motor zijn van de ploeg vandaag en pakte weeral zijn goaltje mee, Jonas werkte hard voor de ploeg, in de tweede helft hebben we hem zelfs eens getest op 10. Naar goede gewoonte was onze Mo weer een voorbeeld van overgave, die gaat echt door een muur voor de ploeg. Flanken Thomas en Gilles moesten ook heel wat kilometers afleggen vandaag, maar deze middag een extra vin voor Gilles, want deze wedstrijd was zijn beste van dit seizoen. Noah zorgde ook deze week weer voor een stralende lacht op het veld en probeerde ook goed te passen deze middag. Duiveltje doet al, Willem, moest overal depanneren vandaag, maar je weet nu eenmaal dat je daar alle kanten mee op kan.
Kortom prachtige prestatie van de sharks en weer veel sfeer op WSS, stralende supporters langs beide kanten, leuke wedstrijd, goeie leiding van "de Freddy", lekkere hot-dogs achteraf ... delegee Jo waande zich eventjes nog op H.... maar bedacht zich dan toch nog en straalde weer zoals altijd.

Dikke mega sharksnuffel en tot WOENSDAG

Trainer Johan

zaterdag 15 oktober 2011

't is gebeurd

Hallo Sharkies,

Inderdaad onze eerste nederlaag van 2011 (!!!!) is een feit, deze morgen moesten we allemaal vroeg uit de veren want de aftrap op SK Waasland-Beveren was reeds om 9u15, daarbij nog dat er vier van mijn mannen op bosklassen geweest waren de voorbije week en Noah en Gilles afgezegd hadden, maw ik vertrok al met een klein hartje, want geef nu toe een ploeg met die naam en accommodatie hoort niet echt thuis in het gewestelijk jeugdvoetbal.
Tot daar het triestige nieuws ... want mijn kerels hadden er zin in, ze werden dan ook maar geklopt met 4-3 (ruststand zelfs 1-3) en het mag gezegd, hun hart en wilskracht was groot, qua mentaliteit en ook sportiviteit vrees ik dat de tegenstander zelfs heel veel van ons heeft kunnen leren, want ik moet eerlijk zijn, het grote Beveren waar ik naar opkeek en veel respect voor had is heel laag gevallen, en dan heb ik het vooral over de entourage, er waren daar namelijk een aantal supporters van de tegenpartij die deze titel echt onwaardig waren ... Nu terug over naar de zaak van de dag, Robbe (de beste nummer 1 van het Waasland) schitterende uittrappen (ik was er fier op) en prachtige reddingen (was ik ook fier op)... ze zullen zeker uw naam genoteerd hebben ... Jeroen, perfecte wedstrijd alles goed gesloten gehouden achteraan, meegegaan tijdens hoekschoppen en ook zo een heel mooi doelpunt gescoord, ze zullen zeker uw naam genoteerd hebben ... Toon, een ontdekking op twee, 'k vond u heel sterk en uw stem was sexy en ook schitterend doelpunt dus ze zullen zeker uw naam genoteerd hebben, Dries, Willem, Jonas heel veel inzet, prachtig 't was genieten voor mij om jullie zo bezig te zien, ik vrees dat ze ook jullie naam genoteerd zullen hebben ... Thomas weeral 2 assists en ditmaal op stilliggende ballen (hoekschop en vrije trap) mooi voor doel gedraaid, ze zullen dus ook uw naam genoteerd hebben ... Louis, alles gegeven, mooi het spel verdeeld, sterk daar centraal op het middenveld, ze gaan uw naam genoteerd hebben ... Mo, dat karakter, die inzet dat hadden ze daar nog niet gezien, ze gaan uw naam genoteerd hebben ... kapitein Cedric, goed zo heel alleen in de spits, weeral gescoord vandaag, balletje goed bijgehouden en indien het kon mooi ingespeeld ze gaan uw naam genoteerd hebben makker ... Delegee Jo uw overgave was weeral prachtig, ze hebben uw naam wel niet genoteerd, hij stond namelijk al op het lijstje ;-)
Supporters, harde kern, ook jullie naam hebben ze genoteerd al weet ik wel niet wat ze daar mee gaan doen, ook jullie hebben daar verbaal gestreden met een groot hart en ons blijven steunen, het was een wedstrijd buiten de wedstrijd ... mijn sharkladies waren in elk geval in form ...
Om af te sluiten rest mij alleen nog te zeggen dat ik heel maar dan ook heel fier ben op mijn groep, heel volwassen gereageerd, telkens heel sportief blijvend en steeds trachten te voetballen, dit is veel belangrijker dan deze (nipte) nederlaag ... chapeau mannen, voor mij waren jullie deze morgen de nationale U11 van Sombeke die het beste van zichzelf gegeven hebben tegen de gewestelijke van Waasland-Beveren...

Megabangelijkedikke sharksknuffel en tot maandag

Trainer Johan

PS Welkom terug Jan Den brandweerman, ik kijk al uit naar de foto's.

zaterdag 8 oktober 2011

't was nat

Hallo Sharkies,

Deze middag was het nat, heel nat zelfs, de regen viel met bakken naar beneden, en dat is nu net onze haaien hun lievelingsweer ... we begonnen dan ook met een 1-0 voorsprong, want binnen de minuut na aftrappen scoorde Louis al, hij stond vandaag op 9 en dat bleek een goeie tactische zet (nietwaar delegee Jo), mijn kleine blonde pijl speelde een ijzersterke wedstrijd, en was een geseling voor de verdedigers van KSK Klinge. Kapitein Robbe had vandaag in het doel eigenlijk niet zoveel werk, het zwaarste van de dag was waarschijnlijk nog snel voor een droge uitrusting zorgen tijdens de rust... voor de rest weer een foutloze en perfecte wedstrijd van onze nummer 1. Achteraan vandaag een schitterende Jeroen gezien, hij zorgde ervoor dat er geen doorkomen mogelijk was ... en deze keer ook positief coachend en voor ambiance zorgend na de wedstrijd ... hopelijk nu ook op training he vriend, maar alvast chapeau voor vandaag!! Cedric scoorde vandaag een echte beauty, kappen en draaien en mooi binnenleggen, heel mooi, speelde vandaag een uitermate sterke wedstrijd. Willem en Dries zijn al jaren de mannen die voor werkkracht en karakter zorgen, speelden beiden vandaag een uitstekende wedstrijd met veel grintaaaaa zoals de trainer het graag heeft. Toon, mooi doelpunt vanop afstand (hij week wel een beetje af ...) heel hard werkend op zijn 10. Jonas, wordt sterker week na week, al heel belangrijk voor de ploeg, vandaag ook weer mooi doelpunt, onmisbaar zelfs, heel serieus heel gebeten ook op training heel scherp, je wordt groot makker. Mo, wow, inzet, goeie hoekschoppen, heel mooie actie en voorzet bij de 1-0, sterk vandaag heel sterk zelfs. Thomas, zijn hoekschoppen telkens heel gevaarlijk ook zijn voorzetten vanop de flank waren sterk.


Gilles, deed vooral de tweede helft zijn trukendoos open op 11 is echt zijn plaats, met zijn linker geeft hij telkens goeie pasjes vanop zijn flank ... maar de actie van vandaag kwam (jawel) van ons Noah, ze wou zich opofferen voor de ploeg vandaag en zei het is spannend ik hoef niet te spelen vandaag, maar ik heb haar toch een aantal keren gebracht vandaag en ze beschaamde niet, en in de tweede helft nam ze zelfs een bal in 1 tijd op de slof en die ging maar 5 cm boven de lat, stel je voor dat die binnen was gegaan ...

Na onze wedstrijd was het dan tijd voor het eerste feestje ...





...lekkere pannenkoeken en we werden verwend hoor, de mama's (geholpen door ons Lena) zorgde voor lekkere pannenkoeken en perfecte bediening, voor gezelligheid krijgen ze een dikke 10 en ook de cuisson was goed, ook al een dikke 10 ... Iris, de Annekes, Mona, Annelies, Sabine, Lena, Omi bedankt jullie zijn ook al onmisbaar ...




Rest mij nog mijn mannen proficiat te wensen voor deze prachtige prestatie, want KSK Klinge was een verdomd goeie tegenstander en winnen met 4-1 en op die manier ... klasse, jullie blijven positief evolueren en nu komende week hard werken want komende zaterdag wacht ons een heel grote uitdaging uit naar het grote Waasland-Beveren.

Dikke sharksknuffel

Trainer Johan