Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 3 november 2012

Raar maar waar ... toch een goed gevoel ...

Hallo Sharkies, Idd de titel zegt het al, 't is heel raar om na een nederlaag met 6-0 toch er een goed gevoel aan over te houden ... Laat mij het daarom eventjes verduidelijken ... we verliezen vandaag tegen 1 speler (5 doelpunten van die kerel) en die werd dan nog goed uit de wedstrijd gehouden door een megaformitastische Mo en Brendon, dat waren vandaag echt topverdedigers ... ze werden dan ook prachtig bijgestaan door hun flanken Willem en Jonas, en uiteraard onze eigen Bojan of moeten we binnenkort zeggen Courtois, want hij heeft zijn eerste provinciale selectie beet, je ziet zelfs op gewestelijk niveau zit talent he mannekes ... Centraal in het middenveld een proefje vandaag, en ja hoor mijn tweeling de Van Havermaet-brothers deden dit geweldig ... echt voor herhaling vatbaar, Toontje is al het hele seizoen één van mijn sterkhouders en bijgestaan door zijn broer Dries waren er veel pasjes te noteren daar centraal. Ilyes vandaag op 10 was vooral tijdens de eerste helft zeer goed, deed alles wat ik vroeg, de tweede helft moest hij echter naar adem happen, normaal op dit zware veld, maar toch gaan we daar aan werken door serieus en heel hard te trainen makker. Arne kreeg ook deze week de moeilijke opdracht om Thomas te vervangen op 7, en het is zo'n braven dat hij het ook wat lastig had met het harde trek en duw werk van de tegenstander en toch wanneer hij aan de bal kwam en tijd kreeg liet hij schitterende dingen zien. Emile is een bijtertje waar je nooit mee klaar bent, inzet à volonté, ja zo heb ik ze wel graag. De Sam dames en heren, 't is een specialleken, maar hij kan shotten en verdomd goed ook, nu nog wat geluk en vooral juist lopen en dat komt dik in de valies... Robinho en zwoegen dat zijn 2 woorden die niet zo goed samengaan, maar dat hij techniek bezit en goede pasjes kan geven weten we allemaal en liet hij ook vandaag zien, hij schrok zelfs van zichzelf toen hij eens terugduwde hihihi Last but not least onze jongste Shark Jordi, in de tweede helft kreeg hij de opdracht om vooraan oorlog te gaan maken en ja hoor ze hadden daar last mee ... klasse. En toch die uitslag dat was dan ook het enige negatieve, ik hoop echt dat we nu weeral vertrokken zijn richting goed voetbal en daaraan ook een beetje resultaat, al is het maar om ons talrijk legioen supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun ... The White Sharks Sombeke zijn een begrip aan het worden in het Waasland zelfs den bond volgt ons al ;-) Tot maandag op training, Dikke Sharksknuffel, Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Trainer e white sharks,

Ti's zoals bij de Belgen, hier en daar talent, vandaag voetbal gezien, onze nieuwelingen leren bijten en van zich afbijten. Onze oude garde stond er vandaag zoals vroeger. Het resultaat is er niet, maar een tevreden trainer dit wil zeggen er zit meer in deze ploeg en dat we samen als een ploeg steeds strijden en dat kunnen er weinig zeggen in het Waasland..we komen er wel.
Vorige week gewonnen met slecht voetbal, deze week verloren met goed voetbal....ik kies nu even voor het laatste omdat het mooi was om naar te kijken!
Tot binnekort
Delegeke jo