Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zondag 25 maart 2012

dubbele cijfers op een schitterende zaterdag ...

Hallo Sharkies,

Vandaag gingen we voor de eerste keer op afzondering, en ik mag zeggen het was een succes ... dat de spaghetti van Iris heel lekker is weten we al jaren, en dat werd nu nogmaals benadrukt, veel eters voor de match, veel goede sfeer, teambuilding ten top, met onze maagjes lekker gevuld klaar voor de strijd ...
SK Gerda werd het kind van de rekening, wij begonnen heel geconcentreerd en we prikte al snel een eerste keer ... de kansen bleven komen en komen, en soms ook even vakkundig de das omgedaan ... Robbe had vandaag echt geen werk, maar dan ook geen werk he, chapeau dan voor hem dat hij telkens heel geconcentreerd bleef en zelf mee begon te coachen, ... ik heb dat graag.
Driesje is al weken op heel hoog niveau bezig, deze keer zat hij ook overal goed tussen, heel slim meegespeeld en ook scorend, klasse kakuuuu.
Tweelingbroer Toon kon niet achterblijven, straalde ook veel zelfvertrouwen uit en scoorde ook, centraal draaide veel rond hem. Louis en Cedric vandaag eens achteraan op de flank gezet en toen bleek dat we baas waren, kon ik ze niet meer houden, de flank was volledig van hun, 't was genieten met die twee technische mannen ... Jeroentje scoorde eens niet vandaag, maar zoals jullie weten vind ik een assist zeker even belangrijk, misschien zelfs belangrijker, en hij strooide met wel 100 assists, genieten was het. En ja hoor hij heeft gescoord onze Thomas, zijn eerste van het seizoen, nadat hij uiteraard wel eerst al eens de paal en de doellat geraakt had, hij is dan ook niet voor niets onze Jan Verpalen van de ploeg ... maar zijn grote idool Vertonghen zou fier geweest zijn op hem. Willem had het pad geopend vandaag en speelde voor de rest een bijna perfecte wedstrijd, hij was in zijn nopjes ... Gilles kon zich vandaag echt uitleven, op elke geloste bal van de bezoekende doelman was hij er als de kippen bij om dit af te straffen. Jonas heeft opnieuw zijn drive teruggevonden, mijn Fiestchen is back. Noah ging vandaag een gooi doen naar de topschutterstitel van de ploeg, maar ze wou het te mooi doen, ja ze heeft ons dan ook de laatste tijd al verwend hé. Mo mocht vandaag van mij (als soort van beloning voor zijn schitterende verdedigende seizoen) zich eens uitleven vooraan, maar hij moest me wel beloven dat hij de bal niet door de netten ging trappen, hij straalde. Last but not least onze kapitein Robinho, en hij nam als waardige leider het laatste doelpunt voor zijn rekening, ook al zijn eerste van dit seizoen, het werden dus dubbele cijfers (eindstand 10-0) en nu heeft dus iedereen de weg naar de netten al eens gevonden.
De tegenstand was vandaag misschien iets minder, maar ook deze mannen deden hun best, het pleit dus voor mijn groep dat ze het op deze geconcentreerde manier hebben aangepakt en met soms wel heel mooi passenspel, wat zou er toch in die saus gezeten hebben?
Nog dit: gisterenavond genoten van de eerste beker van Sporting Lokeren, en mr Nzolo ge zou eens op les moeten komen bij onze Freddy, ge kunt er nog wat van leren!!

Dikke Sharksknuffel en tot maandag

Trainer Johan

zondag 18 maart 2012

Mooi weer vandaag ...

Hallo Sharkies,

Stralend zonnetje deze morgen in Rupelmonde, en de Sharkies waren er klaar voor zelfs zonder onze supersub van vorige week.
Toch nog volk genoeg om de rupelmondse muur te slopen, want echt veel tegenstand was er niet ... buiten 1 bal die onze doelman vakkundig tegen de lat duwde kwam er niet echt veel aanvalslust van de tegenstander, veel volk achter de bal en achteraan een aantal stevige beren, gelukkig beschikken we over onze eigenste Messi die er 5 in het mandje legde. De helden van de dag waren Robbe, onze Bojan had niet echt veel te doen, alleen tijdens de strafschoppenreeks liet hij zien wat hij allemaal kan, uitgezonderd de strafschop van het mooie meisje liet hij passeren, een echte gentleman. Achteraan de Van havermaet-brothers Toon & Dries en dan weet je het wel, heel verstandige voetballers, maar stevig in de duels, geen doorkomen aan en mooi meevoetballen, ze werden bijgestaan door Jonas (terug van weggeweest en goed wakker deze keer) en Mo (ja probeer die maar eens te passeren), centraal mocht Jeroen zich eens uitleven vandaag, deed dit met verve, Kapitein Thomas bevolkte de rechterflank of werd diepe spits werkte heel hard, kaatste goed, maar kreeg iets te weinig bruikbare ballen om succesvol te zijn, zelf strooit hij zelf normaal met goeie passes, misschien moet hij zijn ploegmakkers maar eens uitleggen hoe hij dat juist doet. Cé demonstreerde zijn snelheid en zag dit bekroond met een heerlijk doelpunt, en onze Suarez from the ruiter Willem liet zijn poep weer draaien als vanouds, kappen, keren, nog eens kappen, en telkens met de nodige flair. Louis was ook opnieuw van de partij, wou direct laten zien wat hij allemaal nog kon, en dribbelde (soms wel iets te veel) regelmatig zijn flank af. Tot slot Gilles, onze linkspoot beukte mee vanop zijn linkerflank en deze keer zonder blessure, megagoed kerel. Eindstand 0-7, supporters tevreden, iedereen happy en de trainer heeft weeral een puntje gezien waar nog kan op gewerkt worden, efficiëntie want we hebben nog talloze kansen vakkundig de das omgedaan, nu dat geeft niet he want als alles al perfect zou zijn, wacht mij mijn C4, en dat wil ik zelf niet, dus mannen bedankt (hihihi).

Dikke Sharksknuffel en tot maandag op training.

Trainer Johan

zaterdag 10 maart 2012

Een nieuw sprookje ... prinses blijkt koele kikker te zijn...

Hallo Sharkies,

Vandaag een heel fiere trainer voor jullie hoor, we moesten namelijk een aantal van onze broeders missen deze voormiddag en trokken dus redelijk krap naar VVS Stekene A, een team dat het ons in de thuiswedstrijd ook al verdomd lastig maakte, vandaag stonden ze zelfs heel lang op voorsprong 2-1 (na 2 foutjes van ons die direct werden afgestraft) totdat Noah haar moment van het seizoen koos, met nog enkele seconden te spelen borstelde de bal mooi in het hoekje, iedereen door het dolle heen, ja zelfs ikke en de mannen droegen haar dan ook letterlijk op handen, het sharkgevoel was terug vandaag ... we gaven niet veel kansen weg en hadden we niet met onze kansen gemorst had onze prinses gerust nog een paar weken mogen wachten met haar superplaatsbal! In de strafschoppenreeks bewees onze eigenste Robbe dat hij dus werkelijk alles pakt wat maar te pakken valt, alle strafschoppen ranselde hij met flair uit zijn doelvlak, achteraan op 3 een megasublieme Dries gezien vandaag, hij bezorgt mij selectieproblemen op deze plaats de komende weken, schitterend hoe hij alles mooi opkuiste. Jonas werd stilletjes aan wakker achteraan links, en naarmate de wedstrijd vorderde was hij dan ook minder en minder te passeren, op rechts was Cedric terug van weggeweest, knap hoe hij vandaag zijn flank afcrosste en maar met voorzetten bleef strooien, centraal op het middenveld kon ik weer rekenen op mijn Toontje, ja zo het werkpaard spelen ligt hem duidelijk goed, verdeel en heers. Vooraan kapitein Willem, speelde een dijk van een wedstrijd, steeds gevaarlijk en ook scorend, goed zijn mannen oppeppend, kortom prachtige oppershark, alleen schopte de tegenstander hem nog van het veld ook, bloedneus en weeral een blauwe plek bij in het gezicht, geeft niet makker de dames vinden dat sexy ... rechts vooraan Thomas, zijn strafschop vandaag was prachtig, recht in de winkelhaak, en op 9 onze messishark, steeds met 2 man op zijn vinnen, maar goed ruimte makend voor zijn makkers. Je ziet wie niet scoort is belangrijk zolang WS maar scoort ... en assists vind ik ook heel belangrijk, dus klasse man.
En dit was dus het verhaal van onze prinses die dus eigenlijk een koele kikker bleek te zijn voor het doel 2-2 en eind goed al goed. De Sharks speelden nog lang en gelukkig samen.

Dikke Sharksknuffel en tot maandag

Trainer Johan

zaterdag 3 maart 2012

Het komt allemaal stilletjes aan terug ...

Hallo Sharkies,

Vandaag kwam Bazel op bezoek ... met een bang hartje (na onze vertoning vorige week) vertrok ik deze middag.
Tijdens de opwarming al slecht nieuws, Gilles kon niet spelen omwille van zijn verzwikte voet ...
Toch wonnen we de wedstrijd met 6-3, nog niet altijd met ons voetbal van enkele weken terug, maar daar gaan we aan blijven werken, soms zag ik vandaag wel al leuke dingen en das een goed begin. Robbe in doel, vinger verzwikt maar toch in doel blijven, hij begint meer en meer op Bojan te lijken. Achteraan een sublieme Louis, klasse wat die de laatste weken laat zien op zijn centrale plaats achterin, hij doet dat niet supergraag maar speelt daar beregoed. Kapitein Toon, hield vorige week de boot al boven water en was deze middag schitterend, en je weet het he makker van the strong naar de weak side... spits vandaag en terug van weggeweest Jeroen, en dan weet je zeker dat er doelpunten gaan vallen, ook weer deze middag, sterke wedstrijd van mijn complete centrale as. Op de vleugels herpakten Mo en Cedric zich heel goed, wat ze vorige week vergaten deden ze nu bijna perfect, heel fier vooral op die mannen want ze deden al hun gevraagde taken perfect, je ziet wel he de trainer heeft (bijna) altijd gelijk ... Dries, Willem, Thomas, Noah en Jonas maakten mijn vleugelcompartiment compleet, nog niet altijd succesvol, maar wel een aantal flitsen, slimme hoekschoppen gezien, en heel mooie pas van Noah ...
't was nog niet schitterend, en we hebben nog veel werk, maar er was in elk geval al betering merkbaar en ik kijk er al naar uit om samen te werken naar nog beter voetbal, 'k heb zelfs al een paar goeie (en vooral plezante) ideetjes ...
Trouwens naar den bowling van deze avond kijk ik ook al uit...

Dikke Sharksknuffel,

Trainer Johan