Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zondag 27 oktober 2013

Boe

Hallo,

Gisterenavond was het op WSS de eerste halloweentocht ... echt iets voor mijn Sharks ... geniet maar mee van deze beelden ...het was een voltreffer ...

 
Eerst nog onze Sharksfamiliefoto



Wie was er bang van wie???
 

 
Het witte spook bleek iedereens vriend te zijn ... nog nooit zo'n lief spook gezien



Aansluitend ons feestje

 
En kijk eens wat we kunnen, iedereen was onder de indruk van de Sharkscupsong



Sharksgroet

Trainer Johan

zaterdag 26 oktober 2013

Proficiat mannen PO I is een feit ...

Hallo,

Vandaag kwam Bazel op bezoek, de wedstrijd daar was onze beste van het seizoen en de tegenstander haalde de laatste tijd heel goeie resultaten ...

Ik heb vandaag eens van alles getest ... je kan namelijk nooit weten wat de toekomst brengt, volgende week hebben er een aantal van mijn Sharks al vakantielitis en gaan we moeten schuiven. 'k Moet eerlijk bekennen dat de ene test al beter gelukt is dan de andere ... maar geen nood dat is volledig mijn verantwoordelijkheid en mijn aanvallende spelers gaan nu eens weten wat voor superwerk hun verdedigers allemaal doen om het voor hen gemakkelijk te maken en ook omgekeerd natuurlijk.

Na de noodzakelijke wissels kwamen we weer in ons gewone spel, met af en toe heel mooi voetbal ... vooral het tweede doelpunt was om kippevel van te krijgen ... eerst wat tikkie-takka in het middenveld ... goeie opening naar de weak-side ... klasse voorzet en mooi met het hoofd afgewerkt ... en zo kwamen er nog tal van acties ... ruststand 4-1.

Na de rust kreeg ik dan weer zin om links en rechts wat uit te proberen, zodat de eindstand eigenlijk dezelfde was gebleven dan de ruststand : 4-1.

Sam heeft mij vandaag eens doen verschieten, normaal kan hij klasse uitverdedigen, vandaag trapte hij toch wel naast een terugspeelbal zekers ... gelukkig was hij nog op tijd terug ... voor de rest goede wedstrijd van onze nr1.

Als ik ooit eens problemen zou hebben achteraan, bewees Cé dat hij mij daar steeds kan depaneren, 't was genieten hoe hij alle problemen oploste.

Dat was natuurlijk niet moeilijk, want hij werd bijgestaan door mijn kleine grote kapitein Lander, Willem (de braafste van de bende die vandaag flirtte met geel, maar wel telkens professionele fouten), Jonas (geblesseerd uitgevallen, wel jammer want een dijk van een wedstrijd), Younes (die zijn beste wedstrijd ooit bij mij speelde), Arne (die zelfs offensief voor een meerwaarde zorgde) en Ilyes (welkom terug makker na een paar mindere weken).

Mijn middenveld was top vandaag,zeker  de eerste helft, veel passing, mooie kaats en dan de diepe bal. Brendon (die doet nu echt alles wat ik van hem verwacht, onmisbaar voor het team en de trainer), Jordi (speelde schitterend vandaag, de eerste 5 minuten deed hij nog wat dodo, maar daarna was werkelijk alles supergoed), Thomas (won zelfs duels vandaag), Yanni (had zenuwen, maar was nergens voor nodig ... eens hij op zijn flankje mocht crossen was hij weeral super) en uiteraard onze draaischijf Toontje (ik ga je missen volgende week).

Mo kreeg zijn vrije rol en dat doet hij zo graag, je ziet hem dan echt alle hoeken van het veld opzoeken en overal aanwezig zijn.

Louis maakte dus het schitterende doelpunt met zijn hoofd, wat een wedstrijd van onze witte haai ... klasse makker ...

Last but not least ... ook T2 Joken was weeral super ... echt een klassebak ...

Deze overwinning wil ik ook opdragen aan de opa van Shark Robinho, sterkte makker, in onze gedachten steunen we jou en je familie allemaal ... we zijn namelijk één team...

Sharksgroet,

Trainer Johan

zaterdag 19 oktober 2013

We hebben ons best gedaan ... maar de 2de nederlaag van het seizoen is een feit ...

Hey hallo,

Vandaag de verplaatsing naar het grote en zeer rijke (kan ook moeilijk anders, want zelfs voor gewestelijk voetbal vragen ze daar entree ??????????) Waasland-Beveren.
Vooraf wisten we dat we allemaal meer dan 200 % moesten zijn ... afspraken werden gemaakt ... maar niet echt nageleefd (waarheid moet gezegd), al na 4 minuten stond het al 3-0 !!!!!
Een grote afslachting leek in de maak, gelukkig herpakten mijn mannen zich en mochten we gaan rusten met 3-1, alles was nog mogelijk.
We konden echter ons niveau niet overschrijden en bij WB waren er 2 kereltjes bij die ons echt pijn deden deze keer ... (vorige keer waren die er namelijk niet bij).
Tot overmaat van ramp nog een strafschop tegen en zelf konden we onze kansen die we kregen niet afwerken, eindresultaat 5-1 en iedereen terug met de voetjes op de grond.
Niet panikeren nu is de boodschap, ik en T2 Jo (die zijn stembanden de komende week goed zal moeten laten rusten) zijn zeker niet boos, alleen hopen we nu dat de "juiste" lessen getrokken worden, alleen zo kunnen we beter en beter worden.
Nooit ons hoofd laten hangen, steeds alles geven, alle afspraken goed naleven en vooral hard en serieus trainen zijn de belangrijkste lespunten van vandaag...
Onze supporters die moeten we niets meer leren, want zij bleven ons steeds steunen en waren heel sportief. Een voorbeeld voor velen ...

Sam vroeg in het verleden vaak om werk, awel vandaag heeft hij veel werk gehad, zat in zak en as na elk doelpunt, het sierde de groep dat ze hem er telkens doorsleurden ... en zo kon hij toch nog een paar tegengoals voorkomen.
Kapitein Brendon speelde een dijk van een wedstrijd, streed als een echte krijger, vulde alle gaten die er vielen ... gelukkig dat we hem hadden.
Nog een echt bijtertje vandaag was Jonas, speelde heel sterk als "2",  kwam goed voor de man en probeerde telkens goed uit te voetballen, wat mij betreft een heel sterk element vandaag.
Arne, Willem (heel sterk ingevallen) en Robinho hadden de moeilijke taak om de rechterflank van WB plat te leggen, soms lukte dit aardig een andere keer was deze snelle winger ons te vlug af ...
Mini was maxi vandaag, als één van de weinigen voerde hij perfect uit wat gevraagd was, no nonsense gewoon zijn werk gedaan ... klasse.
Louis (hopelijk valt zijn blessure mee) en Toon zagen sterretjes in het middenveld, werkten echt keihard, waren een meer dan degelijke motor, maar de V6-motor van WB was gewoon beter.
Mijn supersnelle flanken Cé, Yanni en Jordi werden ook lamgelegd, ballen die ze kregen waren vaak onbruikbaar, ze werden heel goed opgevangen, werd goed op verdedigd en als ze er dan toch eens doorgeraakten, dan kregen ze nog een schop in het gezicht (Jordi hopelijk is het niet te erg).
Stormram Mo deed alles wat hij kon, zijn longen kwamen bijna uit zijn neusgaten, maar omdat hij defensief zoveel werk moest helpen opknappen, kwam hij iets te kort in de zone van de waarheid.
Ilyes verzoop de eerste minuten in de verdediging, herpakte zich na de rust, maar kon ook het tij niet meer helpen keren.
Thomas kon ook al niet in zijn spel komen, tegenstander zat zo snel op de bal dat hij niet meer kon gebruik maken van zijn gouden rechter om voor de nodige assists te zorgen.
Je merkt het, om dit WB te kloppen hadden we allemaal supertop moeten zijn, en dat was niet het geval, dat is zeker geen schande, verliezen moet je ook kunnen, en als het tegen een betere tegenstander is, dan is dat geen ramp.
We hebben ook al ploegen overklast en wat mijn team dan siert is dat we nooit lachen met de tegenstander, en dat is misschien een les dat ze op WB nog moeten leren ...
Voor ons lessen ben ik al volop aan het nadenken en maandag gaan we er samen (allemaal) als groep heel hard voor werken ... en in de play-offs komt misschien een revanche ...

Sharksgroet

Trainer Johan

zaterdag 12 oktober 2013

We blijven ervoor gaan ...

Hallo,

Deze morgen/middag mochten we op verplaatsing naar het chique Svelta Melsele, nadat we eindelijk de juiste kleedkamer gevonden hadden, konden we ons klaarmaken voor onze wedstrijd op kunstgras en dat is toch iets anders ...

Het mag echter gezegd dan mijn Sharks zich weeral hebben laten zien van hun beste kant.
De eerste helft was wel niet goed, er waren er nog een paar niet wakker en we moesten nog wennen aan de rare kapriolen van de bal op het veld.
We mogen ook nog meegeven dat Melsele wel onder hun niveau staan in het klassement, want dit is een elftal dat echt wel wil voetballen.

Onze tweede helft was nog eens een tophelftje, veel druk, heel veel balbezit en ook nog een karrevracht aan doelpunten ... eindresultaat 1-7 en weeral een verdiende overwinning.

Sam had vandaag al iets meer werk dan de laatste weken, maar ook nu weer deed hij goed mee aan het voetbalspel ...
Brendon hield achteraan alles goed dicht en coachte ook zijn "nieuwe" verdediging als de beste ... gelukkig is onze eigenste Kompany niet zoveel gekwetst ... en als beloning mocht hij zich eens uitleven vooraan, en ook hiervoor bedankte hij met een heerlijk doelpunt.
Willem en Jonas waren sterke flanken, naar goeie gewoonte dus ... maar wat gezegd van onze Robinho, al een paar weken sterk bezig op zijn flank en nu begint hij ook nog te scoren ...
Younes mocht vandaag eens heel lang opdraven, bijna de ganse wedstrijd, en wat zie je dan, wel hoe meer hij speelt hoe beter hij wordt ...
Jordi, daar heb ik wat mee gespeeld vandaag, een beetje links, rechts, centraal, voor, achter, kortom hij heeft bijna overal eens moeten staan ... en ja hoor weeral een doelpuntje meegegraaid ...
Toon heerste over het middenveld, centraal onmisbaar en deze week verlegde hij het spel ook schitterend (van the strong to the weak side he makker)
Ilyes, in principe een van mijn middenvelders heb ik vandaag in een verdedigende rol geduwd, en ja weeral goed he.
Thomas mocht zelfs een centraal van de trainer, en ook vandaar uit probeerde hij te passen. Mo hebben we een beetje gespaard vandaag zodat hij volgend weekend echt kan ontploffen.
Yanni begint meer en meer ons spel op te nemen, goed zijn flank te houden, actie te maken, voorzet en nu ook 2 in het mandje te leggen ... klasse transfer ...
Lander kwam rechtstreeks van tussen de bossen maar speelde toch weer zijn wedstrijd.
Louis had goed naar Lukaku gekeken en legde er ook 2 in doel ... was steeds goed aanspeelbaar, ja een geslaagde test op "9".
Last but zeker not least Cedric, en deze keer heel goed zijn bal afgegeven, op de flank gewoon heel goed ... hopelijk heeft hij nog genoeg kracht voor volgende week.

Op de bank (letterlijk en figuurlijk) een schitterende T2 Jo met in opleiding onze nieuwe T3 Wannes, deze 2 heren deden het schitterend.

Volgend weekend komt dan de grote topper ... op verplaatsing naar het megagrotesterke WB, maar we gaan plezier maken en onze huid duur verkopen en wie weet ... wij in een superdag en zij iets minder ... we gaan er in elk geval heel hard naartoe werken ... te beginnen maandag ...

Tot dan, Sharksgroet,

Trainer Johan

zaterdag 5 oktober 2013

Een dikke merci aan de meer dan 100 (!!!!!!!) supporters

Hallo,

Ik ben heel emotioneel  vandaag, en dit om verschillende redenen:

1) een schitterende sfeer in het Werner Poppe - stadion te Sombeke ... meer dan 100 supporters waren er deze middag.
2) deze genoten allemaal van een heel mooie spannende wedstrijd, einduitslag 2-2
3) de inzet van al mijn mannen tegen de topploeg dat de Sinaai Girls toch wel zijn
4) de aanwezigheid van mijn nationale Sharkies Jeroen en Robbe, deed heel veel deugd
5) onze voorzitter zijn aanwezigheid, en nog meer zijn lachende gezicht bij al dat moois, jammer dat we hem geen overwinning konden schenken.
6) de lekkere frietjes (speciaal voor mijn gabber van op het werk Kenneth) achteraf en de hulp van iedereen om ook hier een feest van te maken
7) onze Sharksuitdaging die we tot een goed einde gebracht hebben, al hadden we tegenslag met de winnaar, Christoph met zijn grote terreinwagen ...
8) ons mémé en pépé van ons team die oh zo fier rondliepen deze middag
9) en nog zo veel meer ....

Awel ik ga heel goed slapen deze avond en dit dank zij mijn geweldige team ... dus dikke vin voor Sam (jouw uittrappen waren vandaag perfect en een heel gevaarlijk wapen), Robinho (voor jou niet altijd gemakkelijk, maar toch klasse wat je dan nog laat zien, nooit afhoudende inzet), Arne (jammer dat je niet mee mocht doen omwille van het schoenincident, maar het siert jou enorm dat je op de bank verbaal het beste van jezelf gegeven hebt, hoed af makker), Brendon (mijn verlengstuk op onze eigen helft, echt onmisbaar in mijn team), Thomas (de man van echt wel de meeste passen, klasse hoe jij steeds tracht te voetballen en telkens die bal afgeeft), Toon (wereldgoal), Cédric (ik had schrik voor jou vandaag, maar onze kapitein liet hem niet van de wijs brengen door de Chica's), Ilyes (jij blijft maar vooruitgang boeken), Willem (ook jouw schoenen werden afgekeurd, gelukkig depaneerde je broer jou nog, wel vanaf nu speel jij altijd met een te kleine schoenmaat, want je speelde een bere excuseer een haaiematch), Mo (klassedoelpunt, het lijkt allemaal zo simpel voor jou, maar dat is het echt niet), Jordi (niet de gemakkelijkste taak vandaag, maar wel gedaan wat IK je vroeg dus heel goed en gezorgd voor heel veel supporters ... een grote meneer), Jonas (ze zat in uwen broekzak he makker), Younes (zie je wel dat je het kan ...), Louis (de man in vorm, mijn motor op het middenveld, mijn stofzuiger ...), Yanni (blij dat je eindelijk een Shark bent, wat een aanwinst), Lander (heel veel inzet en ambiance naast het veld, waarvoor mijn hartelijke dank), Tycho (mooi hoe jij vooral Sam extra steunt, die doelmannen schepte een band he) en sinds vandaag ook officieel Kostas.
And last but zeker not least, mijn steun en toeverlaat, mijn T2, Joken, ze zeggen altijd een T1 is maar zo goed als zijn assistent, awel dan ben ik verdomd goed hoor ... want die van mij is een topper ... straks schrijven al die scouts ook zijn naam nog op ... hihihihi ...

Nu nog een paar beeldjes en een dikke dank u wel aan al onze supporters en voor de nieuwsgierigen onder ons ... ja we gaan dat nog eens doen zo'n Sharksuitdaging ...

Sharksgroet en tot maandag...

Trainer johan

 
Kijk eens wat een mooi spandoek, het kan niet missen dat we een superwedstrijd gespeeld hebben


Opzij opzij opzij den trainer is er met water


alles mooi insoppen


opblinken met onze uitrusting, onder het goedkeurend oog van meestergast Jonas

dinsdag 1 oktober 2013