Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

maandag 23 december 2013

kampioen zijn blijft plezant

Hallo,

Vandaag met mijn mannen naar FC de kampioenen gaan kijken, en het was megaleuk en ze hebben zich voorbeeldig gedragen ... kortom een toffe uitstap ... volgens mij dan toch ;-)


Gr

Trainer Johan

maandag 16 december 2013

de kerstmarkt

Hallo,

't zit er weer op en zonder al die helpende handen ging het zeker niet goed gekomen zijn, dus dikke merci aan al die vrijwilligers ...

De sfeerbeelden dan

 
Alles mooi ter plaatste brengen

 
Eindelijk is ons stekje klaar, mooi he

 
De eerste klanten

 
Langzaam werd het drukker

 
De sfeer zat goed

 
Opruimen geblazen en eindelijk rust ...
 
Groetjes Trainer Johan en al die helpende Sharkhandjes ...

zaterdag 7 december 2013

't zit erop

Hallo Sharkies,

Vandaag was het opnieuw genieten op WSS, ons zwarte beest VK Tielrode moest de duimen leggen met een oververdiende 4-1 overwinning voor onze Sharks.

De competitie hebben we dus afgesloten op een verrassende 3de plaats, vaak met heel mooi voetbal en nooit echt weggespeeld ... kortom brons is een straffe prestatie van mijn mannen, ik ben fier op ze en ook T2 Jo was in de wolken met dit deel van het seizoen ... en als ik zo eens links en rechts luister zijn ook onze topsupporters (en ja hoor Tante Magda was er opnieuw bij vandaag, dikke vin voor haar) en onze sponsers meer dan tevreden, het is daar een gezellige boel op WSS.
En natuurlijk worden we bestoefd door de beste voetbalmémé en pépé van heel het land, een megadikke vin voor Freddy en Huguette en nogmaals een dikke merci voor onze Sint ;-)

De wedstrijd zelf dan, heel goeie Cedric deze middag, geen risico's, goeie uittrappen en dat klein schoonheidsfoutje vergeven we hem met plezier.

Achteraan hebben we de beste "2" van het land lopen, Jonas klassematch jong, en aan de overzijde deed onze jonge Shark Lander zeker niet onder.
Centraal Brendon, altijd alles opkuisen en elk steekje oprapen, dat lijkt misschien niet veel, maar het is een kunst. Hij kon natuurlijk wel rekenen op de steun van Younes, en die heeft echt wel reuzensprongen gemaakt dit seizoen, klasse hoe jij de tegenstander lamlegde deze middag.
Thomas achteraan is al weken een zekerheid, en deze keer ging hij ook nog bijna scoren, zijn knal werd net voor de lijn weggehaald, voor de rest kan ik zeggen dat zijn grote idool Jan Vertonghen misschien liever had gehad dat hij ooit bij Sombeke gespeeld had (hihihi).

Kapitein Louis bewees vandaag dat hij echt wel onmisbaar is voor dit team, laat iedereen beter voetballen en is overal op het veld aanwezig, zijn vrije trappen worden ook heel gevaarlijk, natuurlijk ook dankzij onze Toon, met zijn lange benen is hij op 1,2,3 aan de overzijde, een echte box tot box speler, daar zijn veel ploegen naar op zoek, maar hij is van mij nem ...
Mijn middenvelders die zorgden voor snelheid, acties en duelkracht waren Mo (weeral 2 doelpunten), Yanni (kon niet achterblijven en maakte er ook 2), snelle Jordi & kunstjesman Ilyes.

Vooraan kon ik eens Sam smijten, en smijten deed die zich, die verdediging zag af hoor met onze vaste doelman, hij leefde zich echt uit.

En nu is het afwachten wat nieuwjaar brengt, een nieuwe competitie, andere (en waarschijnlijk ook zwaardere) tegenstanders, nu is het eerst tijd om te scoren op onze examens, veel succes he mannen, maandag al geen training zodat jullie je kunnen concentreren op deze belangrijke taak, heel veel succes ...

Tot woensdag
Sharksgroet

Trainer Johan

PS Speciaal voor mijn trainersmakker een warme oproep: "STEVEN MOET BLIJVEN" (knipoog)