Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 22 februari 2014

Speciaal voor Toontje ...

Hallo,

Deze week een echte topweek voor mij, 2 schitterende trainingen, gemotiveerde Sharks en een megaleuke verrassing op woensdag voor den Trainer, maar net zoals bij Eurosong, mag ik de identiteit van de man onder het masker nog niet verraden, maar ik ben in mijn nopjes hoor ...

Onze werkshark op het middenveld Toon moest met griep nog afzeggen, dus met een klein hartje naar Stekene, toch een kampioen van voor nieuwjaar ...

Was dus nergens voor nodig, alhoewel, de eerste helft (zeker de eerste 10 minuten) waren er een paar van ons nog in dromenland, er werden geen duels gewonnen, veel te traag spel, geen combinatie, kortom weeral een grijs haar bij ...
Het zonnetje kwam erdoor, en ook mijn Sharks, rust 0-2.

Na de pauze kwamen we pas echt in ons spel, heel mooie combinaties gezien en stand mooi aangedikt tot een welverdiende 0-5, iedereen weer happy ...

Sam makker, vandaag een megacompliment voor jou, een superweek op training en vandaag een foutloze wedstrijd, met 3 belangrijke reddingen, ja ik was zelfs eventjes Bojan vergeten en dat wil wat zeggen he mannen, want onze Gentse nr 1 van vorig jaar is nu eenmaal een topper, wel onze Sam vandaag ook.

Achteraan nog zo 2 toppers, die vinden elkaar blindelings, één blik tussen die mannen is genoeg om te weten wat te doen, mijn centrale topduo Brendon (niet normaal wat een klasse) en kapitein Thomas.

Jonas (in laatste instantie nog opgetrommeld, dank u wel), Willem (zoals gewoonlijk), Robinho en Ilyes hielpen mee de nul te houden, een extra vin dus want dat is ons nog niet veel gelukt dit jaar.

Cedric was onze centrale man van dienst, en dat was heel goed, won duels, lanceerde aanvallen en scoorde ... natuurlijk kon hij ook rekenen op onze Sharksstofzuiger Louis, deze was weer overal aanwezig.

Na 10 minuten kwamen ook mijn flanken Jordi en Yanni op dreef, ze zorgden voor veel gevaar en voor doelpunten, zeker hun 2de helft was fenomenaal.

Mo, ja onze "Jabbi" was in topvorm, de ene assist na de andere, in alle doelpunten had hij een voet, en ja dat vind ik megabelangrijk, soms veel belangrijker dan de doelpunten zelf.

Younes vechte tegen hoofdpijn en maagproblemen en gaf alles, je zag echt dat het moeizaam ging dus goed rusten is de boodschap man ...

In Lokeren hebben ze Dutra lopen, wel wij hebben Lander, een mini ambetant manneken voor de verdediging van de tegenpartij, hij deed het heel goed op "9", zeker voor herhaling vatbaar.

Een extra dank u wel voor mijn T2, om 6u landen in Parijs en dan toch nog op tijd zijn om de wedstrijd mee te maken, even zot als ikzelf dus, THX.

Hopelijk gaan we nu komende week ook allemaal heel hard en tof en zonder gezaag en gemekker trainen, zodat ik weer een topweek kan beleven ...

Tot maandag

Sharksgroet

Trainer Johan

zaterdag 1 februari 2014

Mission impossible

Hallo,

Deze morgen mochten we op bezoek bij de leider FC Moerbeke, en we hebben verloren met 4-0, wel overdreven cijfers hoor ... de wedstrijd kwam iets later op gang, er werd nog snel een veld klaargemaakt, lijnen moesten nog getrokken worden en de koeien moesten nog op stal ... maw een echte akker, de bal bleef overal steken, maar dat is zeker geen uitvlucht, want dat is tenslotte voor alle 2 de teams ...
Wat ik daarna zag was echt om trots op te zijn, een dik kwartier waren we gewoon weg baas, de ene aanval na de andere, maar dat doelpunt bleef maar uit, voorlangs of net die voet tekort bij weeral een goeie scherpe voorzet ... en ja hoor de eerste tegenaanval en prijs was het, we zaten eventjes in de put en na een duik waar menig schoonspringer jaloers op zou zijn, ging de bal op de stip, ruststand 2-0.

We gaven ons nog niet verloren en bleven strijden en lap zeg we begonnen even stevig als in de eerste helft, maar weer geen doelpunt, de vermoeidheid sloeg toe en we namen wat risico's en op de tegenaanval kregen we er nog 2 om de oren, de einduitslag was dik overdreven, al moet gezegd dat de centrale middenvelder van Moerbeke het beste is wat in het Waasland rondloopt, een schande voor de scouts van nationaal voetbal dat ze die nog niet komen halen zijn, dat is pas een puur en een echt talentje, waarschijnlijk geraken de scouts van 85 jaar niet door de modder van Moerbeke om te gaan kijken ...

Echt waar ik ben heel fier op mijn team, we hebben klasse gespeeld en bij momenten de leider echt pijn gedaan en overtroffen, Sam deed alles wat ik van mijn nr1 verwacht, jammer genoeg kon hij aan geen enkel doelpunt echt iets doen, Brendon speelde ook weeral sterk, het sierde hem ook dat hij in zak en as zat na de wedstrijd ... wat een goeie mentaliteit heeft deze kerel, maar nu moet hij hem wel herpakken, het verleden telt niet, nu hard werken voor volgende week, want dat zal weeral geen gemakkelijke worden ...
Mijn flankverdedigers deden het ook al goed, aan Lander was niet te merken dat hij veel jonger is, hij beet serieus van zich af, al heeft hij natuurlijk met Willem het ideale voorbeeld, die is zich zelfs onmisbaar aan het maken als nr 5.
Cedric heeft zich vandaag moeten opofferen in de verdediging en hij deed dat meer dan behoorlijk, ook zijn vrije trappen en hoekschoppen waren van heel goede kwaliteit.
Ilyes viel in op de flank en werkte zicht te pletter, en hoe harder de tegenstander werd, hoe heviger onze Ilyes in de duels ging en ze ook nog begon te winnen.
Ons centraal middenveld duo Toon en Louis zullen goed slapen deze avond, zwaar veld, veel kilometers en echt alles gegeven.
Kapitein Mo sprong bij waar het moest en verdeelde het spel schitterend, een vrije rol ligt hem echt.
Jordi en Yanni, onze 2 kleine-grote flankaanvallers hadden het niet gemakkelijk vandaag, ze werden namelijk opgevangen door een paar torens, maar toch kwamen ze er vaak heel goed uit en gaven ze scherpe en goeie voorzetten en dat vind ik leuk.
Kostas mocht al starten tijdens zijn tweede wedstrijd voor ons, en wie mij kent weet dat dit niet evident is, maar ook deze keer heeft hij me niet ontgoocheld.
Robinho beschikt over een geweldige techniek, op dit veld niet evident om echt te tonen, maar toch was zijn passing bijna perfect.
Arne mocht zich eens uitleven vandaag, op een stampje en een duwtje werd toch niet gekeken en dan is onze Arne in zijn sas ... maar ook hij kon niet scoren
Thomas heb ik deze morgen nog uit zijn bed gehaald om de in laatste instantie afgevallen Jonas te vervangen, bedankt om te willen inspringen Kuiltje zal komende week in goede handen zijn.

En nu gaan we heel hard werken om trachten die afwerking op punt te krijgen en om volgende week top te zijn, hoofdjes niet laten hangen, volgend weekend is het een andere match en spelen we thuis op ons vertrouwd veldje, al leek het deze morgen wel eventjes of we thuis speelden, wat onze supporters overtroffen deze van de tegenpartij, we zijn hen dus volgende week een knalprestatie verschuldigd ...

Tot maandag op training

Sharksgroet

Trainer Johan