Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 29 maart 2014

FC Cas is kampioen

Hallo,

Vandaag kregen we de leider op bezoek, we begonnen heel goed aan deze "Mission Impossible", na een mooie actie kwamen we 1-0 voor, zou er dan toch een stunt inzitten ... jammer genoeg niet, want hoe meer ik benadruk dat je nooit alleen speelt en wint of verliest maar met een volledig team, was het bij de tegenstander wel 1 speler die het verschil maakte ... niet normaal, deze kerel moet echt hogerop ... kortom overal was deze speler, en hij legde er dan ook nog eens 6 in het mandje ... eventjes beten we nog terug, maar FC "Cas en zijn figuranten" Moerbeke was gewoon te sterk.
Dit neemt niet weg dat we al een schitterend parcours afgelegd hebben en zeker niet met de hoofdjes naar beneden moeten zitten, integendeel, nu moeten we nog meer gebeten zijn om van die laatste wedstrijden echte cupmatchen te maken, onze entourage verdiend dit.

Sam zag ze vliegen vandaag, elke trap van de tegenstander was zo zuiver dat er geen houden aan was.
Kapitein Brendon kreeg heel veel druk te verwerken vandaag, maar ook hij kon de tegenstander niet stoppen al was hij wel een grote strijder op het veld. Willem had zijn oorlogsstrepen opgedaan en was niet te passeren, hij werd dan maar van het veld getrapt, al hadden ze er duidelijk niet op gerekend dat zijn vervanger Thomas van hetzelfde kaliber is en dus ook heel moeilijk te verschalken.
Mini was Maxi vandaag, heel sterk op zijn flank, hij zal de troepen leiden volgende week.
Jonas zag sterretjes op zijn flank, maar naarmate de wedstrijd vorderde werd hij meer en meer baas.
Toon zal zeker goed slapen vandaag, zag op geen kilometer en streed met een heel groot hart.
Zijn centrale broeder Louis probeerde het spel te verdelen al was het niet altijd even gemakkelijk tegen de grotere en sterkere tegenstander, toch deed hij meer dan een duid in het zakje.
Mo, onze killer moest vandaag meermaals in duel gaan, zakte goed terug om hulp te bieden aan het middenveld.
Yanni toverde een heel mooi doelpunt uit zijn schoenen, gaf alles voor het team en zijn trainer, en was echt heel ontgoocheld na de wedstrijd.
Jordi kon 1 keer doorbreken op snelheid en dan was het ook direct prijs.
Cedric houdt niet van harde duels en is meer de man van de fluwelen techniek en de snelle actie ... soms kwam het er dan ook goed uit en zelfs in het duel begon hij meer en meer zijn mannetje te staan.
Younes was er klaar voor vandaag ... 1 keer was hij zelfs alleen weg op doel maar werd hij jammer genoeg teruggefloten voor buitenspel (terecht gefloten trouwens van een goedleidende scheids). Robinho deed wat ik vroeg, veel storen, veel druk en trachten ze het niet gemakkelijk te voetballen maken ...

Al bij al moet ik zeggen dat 2-6 misschien wel iets overdreven was, wel een verdiende overwinning van een sterkere hardere tegenstander die dan ook nog eens de steun kregen van 1 geweldig formitastische speler ... al zou ik hem niet willen ruilen voor één van mijn mannen, want wij zijn wel 1 (!!!!!!!!) team, we winnen samen en verliezen samen en maken nu samen een schitterend seizoen door ...

Nog veel succes met de examens en tot woensdag he

Sharksgroeten,

Trainer Johan

PS Yanni en Jordi dikke proficiat, de kleedkamers waren heel proper ... bedankt.

zaterdag 22 maart 2014

Schitterende prestatie

Hallo,

Deze ochtend, (eigenlijk was het nog nacht voor velen) moesten we op verplaatsing naar de Sinaai-Girls, misschien wel de sympathiekste tegenstander van de reeks ... en je kon het eraan zien, de wedstrijd was nog niet goed en wel begonnen of we konden al achtervolgen ... hoekschop tegen ... iedereen van ons wou verdedigen op die knappe blondine van de tegenstander, zodat er eentje ongedekt mooi kon binnenkoppen ...

Gelukkig laten onze mannen serieuze weerbaarheid zien dit seizoen en al snel stonden de bordjes gelijk ... daarna was het tijd voor mooi éénrichtingsvoetbal en een mooi spektakel voor de meegekomen aanhang (of speciaal afgekomen supporters van het eerste elftal en duiveltjes ...bedankt voor de steun WSS wordt echt wel 1 team ...).
Eindstand dikverdiende 1-5 met mooi voetbal.

Sam had na het tegendoelpunt eigenlijk geen werk meer deze ochtend en als hij eens moest tussenkomen voetbalde hij telkens heel goed mee ... eigenlijk normaal met zo'n sterke verdediging voor hem onder leiding van de alweer secure Brendon, Ilyes en Thomas zorgden voor de man (excuseer) vrouw- dekking en de flanken werden dichtgehouden door de Jonas, Robinho en de De Craene-Brothers Willem en Lander.
Kapitein Louis en kilometervreter Toon liepen alle gaten dicht in het middenveld en zo konden Jordi, Cedric en Yanni zich uitleven op de flank.
Vrije man Mo speelde een dijk van een wedstrijd vandaag, was goed wakker en wou de scalp van de meisjes ...
Vooraan een ontdekking vandaag, stormram Kostas was een geseling voor de verdediging, achter elke bal ging hij aan, elk duel wou hij winnen ... voerde ook elk commando van ons blindelings en goed uit ... klasse makker.

Kortom een echte wedstrijd om te genieten, tegen een tegenstander waar we het normaal gezien steeds moeilijk tegen hebben, en dat wil dus wel wat zeggen he ... en wie weet, als we blijven werken, met een dosis geluk en met de steun van ons rood-wit-zwarte legioen doen we misschien wel wat niemand verwacht ... de ongenaakbare leider het volgende week heel moeilijk maken ...

Tot maandag op training en goed studeren he mannen ...

Sharksgroet

Trainer Johan

vrijdag 14 maart 2014

3 punten bij zonder te spelen ...

Hallo,

Jammer maar helaas, onze goede vorm wordt onderbroken door een forfait van Klauwaerts Kemzeke ... we zullen dan maar al onze pijlen richten op de Sinaai Girls van volgende week he ...

Groetjes en tot maandag

Trainer Johan

zondag 9 maart 2014

de uitzending van STM ...


Hier zijn weinig woorden voor ...

Hallo,

Ja het grote Waasland-Beveren op bezoek gehad, en in ons eigen Werner Poppe Stadion hebben we al meerdere stunts gedaan ... en ja het was weer van datte ... de ruststand was 1-1 na 2 prachtige Sharksdoelpunten, idd een prachtige owngoal gelukkig gevolgd door een nog mooiere magistrale lob ... de 2de helft lieten we dan onze goede fysieke toestand spreken en met telkens heel mooie doelpunten diepten we de kloof verder uit ... eindstand 4-1 en groot feest op WSS.

Onder leiding van een zeer goede kapitein Ilyes deden mijn troepen alles zoals gevraagd, misschien niet met het mooiste voetbal maar zeker wel met de grootste wil om te winnen.
Geen enkele WB speler kon onze Sam kloppen vandaag, voor Brendon zijn al een gans seizoen geen woorden voor ... de Kompany van WSS, met Willem heb ik al veel oorlogen meegemaakt en ook deze keer ontgoochelde mijn krijger niet, en ja broertje Lander is ook een vechtertje...wat ben ik blij met die zijn komst ...
Jonas leverde prachtig werk op zijn flank ... Thomas speelde nog maar eens een dijk van een wedstrijd centraal achterin ... Toon worstelde vandaag met zijn passing, maar die werkkracht en het aantal kilometers dat die aflegt amaai ... en voor die passing zorgde dan wel zijn partner centraal in het middenveld, Louis strooide de ene goeie pas na de andere in het rond.
SpeedyShark Jordi en TurboShark Yanni zorgden weeral voor de nodige paniek bij de tegenstander ... verdomd sterke wapens.
Mo heeft zich kunnen uitleven vandaag, bal laag gaan ophalen en dan met de volle vrijheid zijn ding doen, die zal goed slapen ...
Cedric speelde heel slim vandaag, zette goed druk, haalde elke lange bal eruit en hield een hele verdediging aan de praat.
Wanneer het echt bikkelen werd kon ik Arne smijten, grappig hoe die met het nodige trek- en duwwerk de tegenstander op de zenuwen kan werken ... en wat gezegd van onze Younes, ja zelfs in deze topwedstrijd kon ik hem met het volste vertrouwen brengen.

De supporters schreeuwden onze mannen naar de overwinning, Mémé Huguette verliet zelfs eventjes haar toog om mee te komen aanmoedigen (zij geloofde namelijk van voor de wedstrijd al in een stunt, haar "Sharkies" zijn haar grote helden) ... en we kregen zelfs bezoek van de lokale televisiezender STM (Sombeekse Televisie Maatschappij) ... en ja zelfs een scout van Sporting Lokeren kwam naar ons kijken ... straks is die nog weg met mijnen T2, want die zag weer niet op een inspanning vandaag ...

Je merkt het, het was weer een leuke namiddag voetbal op WSS ...
Volgende week voetjes op de grond en trachten de lijn door te trekken tegen Kemzeke, anders was deze stunt voor niets en dat zou jammer zijn ...

Tot maandag, ik heb er al zin in

SharksGroet

Trainer Johan

zondag 2 maart 2014

Ruststand = eindstand

Hallo,

Vandaag was het bibberen en beven tot de laatste seconde, Sint-Pauwels kwam op bezoek, een ploeg die weinig scoort maar ook heel weinig doelpunten tegenkrijgt, gelukkig waren ze nog niet wakker en stonden we na 1 minuut al 1-0 voor, na een schitterende aanval, al snel werd het 2-0 weeral subliem afgewerkt ... en dan viel onze motor volledig stil, duels werden niet meer gewonnen, pasjes kwamen niet meer toe, links en rechts wat geknoei ... de verwachte tegengoal was dan ook verdiend voor een toch wel heel stevige tegenstander hoor, na wat verschuivingen en andere tactische ingrepen konden we niet meer de muur slopen ... de verdediging van de tegenstander was top, mijn flanken werden platgelegd, mijn aanvallende middenvelders kregen een mannetje op hun geplakt, wedstrijd werd doodgemaakt en dus was het aftellen tot het laatste fluitsignaal, we hadden onze talrijke supporters graag iets meer gegeven, maar het enige wat we konden doen was onze uiterste best ... soms komt het eruit en soms ook iets minder, maar toch hebben we weer 3 punten aan ons saldo toegevoegd en staan we nog steeds op die mooie 3de plaats, en wie had dat durven hopen voor het begin van dit seizoen ...
Het voetbal was misschien niet top, maar over de mentaliteit en instelling en de grinta van mijn Sharks kan ik alleen maar tevreden zijn ...

Kapitein Sam, tot voor de wedstrijd nog heel ziekjes, maar zoals een echte kapitein waardig bleef hij meestrijden aan de zijde van zijn team.

Ik had er nog een paar die geen 100 % waren half zieke Brendon en blaffende Toon deden dat ook alle moeite van de wereld om toch nog voor de nodige strijdlust te zorgen.
De Craene Brothers Willem en Lander die waren wel in supervorm, heel erg gefocust en met megaveel overgave.
Snelle Yanni had het zwaar vandaag, sukkelen met de dij en lies, een trap op de voet, bal op de neus en nog een stevige tegenstander op hem geplakt, toch overleefde onze Shark deze strijd.
Spits Cedric kreeg ook al een dubbele meter op zijn lichaam geplakt, gelukkig beschikt die over heel snelle beentjes en een geweldig torinstinct.
Een unicum in het gewestelijk voetbal, we hebben namelijk iemand gevonden die Mo op de grond kan duwen, Tankie zette zich direct recht en aan zijn ogen konden we zien dat het de laatste keer ging zijn dat dit ging voorvallen, scoorde ook weeral een beauty.
Ook Jordi heeft zijn tweelingbroer gevonden, de verdediger van Sint-Pauwels was namelijk even snel als onze SpurtieShark.
Onze rots in de branding van de laatste weken Thomas werd ook al afgetroefd, normaal is gepast voor zijn man komen zijn sterke wapen, maar deze keer maakte de tegenstander hem heel goed breed.
Jonas was een van de weinigen die niet zijn meerdere moest erkennen, telkens won hij het duel, alleen kwam de bal niet vaak zijn kant uit.
Louis depanneerde op "3" vandaag, met zijn overzicht en snelheid had ik hem daar zeker nodig, superwedstrijd van onze blonde Shark, al heb ik hem veel liever in het middenveld, maar deze middag cijferde hij hem helemaal weg op mee te strijden voor de 3 punten.
Ook Ilyes moest meestrijden, geen tijd voor hakjes en balletjes achter het steunbeen dus, na een moeilijke beginperiode maakte hij snel de klik en werd ook hij één van de strijdende krachten in ons team.

Al bij al toch een tevreden trainer hoor, veel inzet gezien, al moeten we nog werken aan ons voetbal, we kunnen het en moeten ook in staat zijn om dit in moeilijkere wedstrijden te brengen, we gaan er in elk geval hard aan werken deze week, het is verlof dus iedereen zal fris kunnen trainen ... want volgende week komt het nationale WB op bezoek ... wie weet kunnen we nog eens stunten...

Sharksgroeten en tot maandag
Trainer Johan

PS lekkere dessertjes hé mannen, bedankt he bakker Rudy, de Sharks houden van Bakkerij Vermeiren en al hun lekkernijen ... bij deze verheffen we dan ook Rudy, Tina & Vicky tot ridder in de Sharksorde ...