Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 25 oktober 2014

Den eersten van Alain ... en direct prijs ...

Hallo,

Vandaag werd ik voor de eerste keer bijgestaan door onze nieuwe T3 Alain, en ik moet zeggen T2 Joken (een echte topafgevaardigde, de beste van het Waasland, straks komt VW hem ook nog halen) heeft hem goed opgeleid, perfecte begeleiding, 'k heb het weeral getroffen.
En niet alleen langs de lijn ging het super, vooral ook op het veld ging het goed, verdiende overwinning was het gevolg van mooi passenspel en veel beleving en overgave, de leuze "No sweat, no glory" werd super nagestreefd deze middag.
Al begon het wel niet zo goed, onze doelman had een prachtige redding in huis op een bom van een vrijetrap, onze verdedigers waren echter niet goed gevolgd Daknam mocht vrij de gekeerde bal binnentikken ...onze verdedigers zullen al gedacht hebben dat hij binnenzat zeker, maar dat was zonder SS [SuperSam] gerekend.
Tot overmaat van ramp misten we dan ook nog een strafschop, gelukkig hebben we sinds kort een echte killer in onze rangen lopen en we kwamen langszij en gingen er zelfs mooi en dikverdiend over, eindstand 1-2.
Ons harde werk werd beloond deze keer, een sprongetje in het klassement, blijven werken op training is nu de boodschap, je merkt dat het loont he mannen.
Sam (denk aan onze babbel he) topdoelman in wording, je reddingen vandaag waren goed, de ploeg deed de rest voor jou, deze overwinning dragen we dan ook heel graag een beetje speciaal op aan jou.
Arne, moeilijk in het eerste deel, maar eens wakker geschud heel goede 2de invalbeurt, daarop verder werken is nu jou boodschap. Jeroen, ik kan het niet genoeg zeggen, wat ben ik blij dat jij terug bent, een sombekeboy in hart en nieren, die elke ziel uit zijn lijf geeft voor het team ... net zoals onze kapitein van vandaag Brendon, klasse makker, mijn verlengstuk op het veld, ik voorspel nu al dat na jou actieve carrière je een groot trainer zal worden.
Thomas, zeker vandaag verdiende je meer speelminuten, binnenkort kan ik echt niet meer rond jou heen, jij maakt vooruitgang met grote sprongen. Mijn centrale as, kracht en longen teveel met Toontje (bedankt tante Magda trouwens voor de extra inspanning) en finesse met Mo (en ja de papa heeft uw talent gezien hoor), droommiddenveld dus, meer moet ik daar niet over zeggen. En ja op de flanken beschik ik dan over sneltreinen Jordi (extra aangemoedigd door zijn zus, weeral een supporter bij), Cedric (is op training al weken een voorbeeld van inzet en willen beter worden) en Yanni (mijn klein lief vinnig turbootje), en ze zijn niet alleen snel, ze beschikken ook nog over een vat vol bewegingen ... genieten. Als ik dan eens wil wisselen van stijl heb ik ook nog Ilyes in mijn rangen, duelkracht en hij leest het spelletje perfect. Al die flankkracht kan zich dan ook uitleven want ze kunnen rekenen op de geweldige steun van Louis, Jonas en de The Craene-Brothers Lander en Willem, die mannen kuisen met alle gemak en glimlach alle steken op. En ja daar was hij weer he, je ziet hem niet veel, maar als je hem ziet trillen de netten ... een goalgetter noemt zoiets, fijn Kostas.
Wat vandaag echter boven alles zorgde voor deze overwinning was de groep White Sharks Sombeke, ze vochten voor elkaar, geen gezaag, alleen maar positieve coaching, een echte machine, waarbij elk boutje en moertje even belangrijk is, aangevuld met schitterende supporters (juist he Naomi !!!), die in getale zelfs de thuisploeg overtrof ... deze groep kan nog voor verrassingen zorgen dit seizoen en ons nog mooie dingen laten zien, maar nu niet beginnen zweven en vooral maandag starten met keihard werken (want we willen thuis ook eens zo schitteren he, speciaal voor onze Mémé en Pépé) ... en daarna "Boer zkt vrouw" kijken ...

Sharksgroet en tot maandag

Trainer Johan

PS die thermische nieuwe truitjes zijn ook super he gasten, waar Hot-Dogs al niet allemaal goed voor zijn ;-))

zaterdag 18 oktober 2014

Wij bleven voetbal spelen ...

Hallo,

Vandaag de verplaatsing naar Robur (eigenlijk nog heel veel VK Hamme) ... nooit gemakkelijk want 1 van de beste jeugdopleidingen van het Waasland ...
Maar we speelden heel goed, kwamen ook meer dan verdiend op voorsprong 0-1, het moest zelfs 0-2 geworden zijn, maar de doelman van de tegenpartij ontsnapte aan een meer dan terechte rode kaart en de bal ging zelfs niet op de stip ... sommigen van de thuissupporters bespeelden de scheids zoals nog nooit gezien en we hadden geluk dat wij onze psychologen Jan en Fredeline hadden, want anders was het langs de zijlijn zeker een boksmatch geworden ...
Ook op het veld werd de sfeer heel bitsig, 1-1 mijn brave mannen waren eventjes van de kaart en tot overmaat van ramp kreeg de thuis aanhang nog een strafschop, bijna gestopt door onze doelman maar we gingen toch de laatste 20 minuten in met een 2-1 achterstand, ondertussen was de tegenstander al herleid tot 10 (een slag als revanche ... terecht rood).
En vanaf dan kon ik heel fier zijn op mijn mannen (nog meer dan tevoor), wij kwamen om te voetballen en niet om te bikkelen, dus voetballen gingen we doen ... aangemoedigd door onze lieve harde kern kwamen we terug tot 2-2 en dan erop en erover ... 2-5 ... met goed voetbal maar vooral een goede mentaliteit.
Onze nr 1 Sam was terug op post vandaag, na 2 mindere weken hield hij ons deze week recht wanneer het moest ... hopelijk blijft hij dit niveau aanhouden.
We hebben een nieuwe killer ... Kostas maakte koelbloedig 2 mooie doelpunten ..., Jeroen (her)kende een aantal spelers van de tegenstander uit zijn nationaal verleden, jaagde echt de bende subliem toe ... was de mentale WS motor, lukte net niet om zijn eerste WS-doelpuntje mee te pikken.
Brendon knokte sterk op het middenveld, kreeg heel veel schoppen, maar bleef overeind en speelde een sterke partij (Fifa 15 spel is meer dan verdiend). Thomas wordt beter en beter, begint echt wel zijn plaats in het team op te eisen, zijn traptechniek kunnen we zeker gebruiken op de vrije trappen.
Kapitein Toon, op het veld en naast het veld een leider om fier op te zijn, mijn rechter- en linkerhand tegelijkertijd. Cédric, op de flank niet te stoppen, gaf de ene assist na de andere, dribbelde zo goed dat de tegenstander hem zelfs niet omver kon trappen. Ilyes, heeft een sterk seizoensbegin, grote voordeel is dat hij overal perfect weet wat te doen ... heel sterk. Willem, knap hoe je die soms ziet knokken ... altijd vol overgave. Mo, sterke wedstrijd, beloond met een beauty van een vrijetrap. Jordi, maakte de tegenstander zot, ze viseerde dan ook zijn snelle beentjes ... als ze hem konden bijhouden tenminste, was continu een dreigement voor de verdediging van VK.
Jonas, ooit noemde ik hem de beste rechtsachter van de reeks, deze keer kwam hij weer heel dicht bij deze uitdrukking. Louis, kreeg niet alleen schoppen, maar ook klappen, zijn lip zal wel een beetje dik zien de komende dagen, maar hij zal zeker eens diep in zichzelf lachen.
Yanni, schrok zich te pletter dat hij van mij onze strafschop mocht trappen, maar ik was er zeker van dat hij zou scoren.
Lander, begint meer en meer op zijn grote broer Wannes te lijken (en ja daar is de trainer al langer fan van), hopelijk blijft hij op deze manier verder ontwikkelen.
Kevin, had het wat lastig op de flank, maar eens we hem centraal posteerde deed hij zeker meer dan goed zijn werk.

Je merkt het de overwinning en de manier waarop deden meer dan deugd, we hebben het goede voorbeeld gegeven voor ons 1ste elftal morgen he, want die moeten dan ook tegen VK Robur ...

Toch mogen we zeker niet gaan zweven, we zijn halfweg de eerste competitie en staan op 7, we hebben goede momenten met mindere afgewisseld, maar al bij al als 1ste jaars hebben we bij momenten al heel mooie dingen laten zien ... blijven werken zal echter de boodschap blijven en wie weet kunnen we nog een plaatsje stijgen ...

Tot maandag...

Sharkgroet
Trainer Johan

PS bedankt David, je bent de beste persoonlijke bodyguard die een trainer kan wensen ;-)

zaterdag 11 oktober 2014

Die eerste 20 minuten he

Hallo,

Vandaag in de regen Sint-Gillis-Dendermonde ontvangen, een heel sympathieke ploeg ...
De tweede in de stand ook, maar ons borst was nat genoeg he, we gingen onze vinnen duur verkopen ...
De eerlijkheid gebied mij echter wel te zeggen dat de eerste 20 minuten gewoon niet om aan te zien waren, nergens wonnen we duels, geen 5 deftige passes na elkaar ... en de logische 0-2 achterstand ...
Plotseling werden we dan toch wakker en de volgende 60 minuten deden we heel goed mee, we gaven weinig of geen kansen meer weg, en we hadden zelf wel mogelijkheden genoeg om toch 1 doelpuntje te scoren, maar de doelman van de tegenpartij pakte werkelijk alles ..., zonder die verschrikkelijke start hadden we dus wel degelijk een puntje thuis kunnen houden ... Volgende week dus wakker vanaf seconde 1 ...
Nog veel werk aan de winkel dus, gelukkig kunnen we daar al maandagavond aan beginnen.
En we gaan er een lap op geven he ...
Kern van vandaag: Sam (kop op makker, je hebt ons ook al veel geholpen, we blijven in jou geloven en je onvoorwaardelijk steunen), Jeroen (sterke beer, zelfs het reclamebord moest eraan geloven),  Louis (iets minder op de flank, maar vanaf hij centraal mocht staan weeral super, hij leest het spelletje heel goed), Lander (mini kon zelfs 4 keer in de nr 22 van de tegenpartij), Willem (verbeet de pijn en was niet te passeren), Thomas (mijn nieuwe vrijetrapnemer achteraan nu), Ilyes (blijven werken de ene week is de andere niet, maar wel goed herpakt naarmate de wedstrijd vorderde), Jonas (heel sterk, net terug uit blessure, maar niet weg te denken uit onze verdediging), Toon en Brendon (mijn 2 centrale kapiteins met 67 longen, namen iedereen op sleeptouw), Jordi (testje van de trainer op 9 was niet echt een succes, maar eens op zijn vertrouwde flank super), Kostas (op die zijn inzet kan je moeilijk iets zeggen, al had hij wel mogen scoren he), Cedric (had ook zijn doelpuntje moeten meepikken, maar was zeker heel gevaarlijk vanop zijn flank) en Mo (dribbeltjes lukten iets minder vandaag, de tegenstanders beginnen hem te kennen, bleef werken en eens een rijtje achteruit geschoven kwam hij beter tot zijn recht).
Op onze laatste 60 minuten gaan we verderwerken en dan volgen ooit wel eens de resultaten ...

Sharksgroet

Trainer Johan

zaterdag 4 oktober 2014

David tegen Goliath

Hallo,

Om direct met de deur in huis te vallen, een zware pandoering vandaag 10-0 ... al moeten we daar niet teveel rekening mee houden ... want "Die die willen bij Gerda spelen moeten mannen met baarden zijn ...", tijdens de opwarming dacht ik eventjes dat de beloften van de tegenstander op hetzelfde terrein aan het opwarmen waren ... niet dus het waren de U15, en ja hoor die van ons waren onder den indruk, er moesten er van de Sharks zelfs een aantal hun niet bukken om door de benen van de tegenstander te kruipen.
We verloren dan ook meer dan verdiend deze wedstrijd, puur op gestalte en kracht.
Voetballend konden we zeker mee en hopelijk hebben we weeral iets bijgeleerd om mee te nemen naar de volgende wedstrijd...
We zorgden wel voor een heel mooi bedankingslied voor onze rood-witte aanhang (super hoor, bedankt dit doet ons veel deugd), want het mag gezegd, naast het veld wonnen wij dan weer gemakkelijk de wedstrijd ... met ons Naomi op kop, ze riep, schreeuwde en moedigde onze mannen aan met alles wat ze in zich had (en nu zal ze heel gelukkig zijn met het stukje dat ik eindelijk aan haar geweid heb).
Afgevaardigde Alain zijn debuut was dus iets minder, maar dat maken we de komende weken wel weer goed he mannen ...
Eerst en vooral hard werken op training en volgende week komt de nummer 2 op bezoek, weeral niet gemakkelijk ... maar elke wedstrijd dient gespeeld te worden...
Proficiat voor jullie inzet vandaag een dikke vin voor Sam, Arne, Kevin, Kostas, Brendon, Thomas, Toon, Cedric, Ilyes, Willem, Jeroen, Jordi, Louis, Yanni en Lander ...


Tot de volgende ...

Sharksgroet

Trainer Johan

PS Beste T1 Rudi, ik moest zeggen van mijn mannen dat de geschonken boterkoeken megalekker waren en dat je dat gerust nog mag doen ... respect voor Bakkerij Vermeiren ... ik dacht dat ik er deze avond nog eentje kon oppeuzelen, maar tevergeefs, ze waren allemaal op ... !!!