Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 6 december 2014

Pépé onze laatste was er eentje speciaal voor u ...

Hallo,

Onze pépé is een beetje ziekjes ... en speciaal voor hem hebben we eens heel extra onze best gedaan, want Freddy het was super jong, ge ging heel fier geweest zijn op uw mannen ... vanaf de eerste tot de laatste minuut hebben ze KVK Robur weggedrukt op hun eigen helft ... einduitslag 5-0 en vooral met momenten heel mooi voetbal.
Achteraan zat telkens alles goed vast, middenveld verdeelde de ballen en vooraan zorgden ze steeds voor gevaar ... het was een middagje genieten op WSS.
Nu moet jij je concentreren op een herstel zodat we na nieuwjaar nog eens samen kunnen schitteren he makker ... Van hieruit veel sterkte en een dikke Sharksknuffel van de groep ...

De helden van deze middag Sam, Jonas, Thomas, Brendon, Louis, Willem, Lander, Jeroen, Ilyes, Yanni, Mo, Toon, Jordi, Cedric, Kevin, Kostas ... en uiteraard T2 Joken en T3 Alain.

De sint was ook langsgeweest en bezorgde iedereen wat lekkers om op te peuzelen tijdens het studeren ... bij deze heel veel succes met jullie examens en tot binnenkort he ...

Sharksgroeten,

Trainer Johan