Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 31 januari 2015

afschaffen die eerste helft ...

Hallo,

De eerste helft was ondermaats, geen enkel duel werd gewonnen, slechte passing, niet voor de man komen, kortom een draak van een eerste helft ... Moerbeke profiteerde optimaal scoorde 3 keer en tikte ons voor de rest heel gemakkelijk uit ...
Slechte moment om tegen zo'n sterke tegenstander een off day te hebben.
De bananen deden in elk geval hun best want de tweede helft werd gewoonweg rood wit gekleurd ... plotseling lukte wel alles en tikten WSS de bal lekker rond ... het karakter kwam naar boven, we maakten mooi de eerredder en creëerden enorm veel kansen, we moesten zeker nog meer doelpunten gemaakt hebben, maar de modder voor de lijn besliste er anders over ... 2 maal bleef de bal net voor de doellijn steken en al de andere kansen werden nog nipt voor de lijn weggeveegd door een verdediger of werden mooi gepareerd door de bezoekende goede doelman.
Zo slecht de eerste helft was, zo goed was de tweede, zo ontgoocheld ik de eerst helft was zo fier was ik de tweede ... mochten we eens zo'n ganse 80 minuten kunnen spelen dan worden we een heel moeilijk te ontwrichten geheel.
Einduitslag 1-3 en toch met een goedgevoel naar huis.
Volgende week wachten de dames van Sinaai ons op, ik hou mijn hart al vast, hopelijk verdrinken die van mij niet in de zwoele ogen van de tegenstanders ...
Modderhelden van deze middag waren Sam, Arne, Jeroen, Brendon, Thomas, Toon, Cédric, Ilyes, Willem, Mo, Jordi, Jonas, Louis, Lander en Kevin.

Sharksgroet en tot maandag,

Trainer Johan

zaterdag 24 januari 2015

Het veld wou niet mee ...

Hallo,

Iedereen was klaar voor het tweede deel van de competitie ... alleen wou het veld niet mee ... de scheids laste (volledig begrijpelijk trouwens) de wedstrijd ter plaatse af ... grote winnaar van dit weekend ... mijn wasmachine ;-)
Volgende week komt het megasterke Moerbeke op bezoek, wat mij betreft de grote titelkandidaat ...

Sharksgroet,

Trainer Johan