Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 28 februari 2015

Dank u wel Bojan ...

Hallo,

Vandaag zakte de leider Lochristi af naar het Werner Poppe stadion, en als de sharks ergens kunnen stunten dan is het wel thuis.
De eerste van het klassement werd naar huis gestuurd met een 1-0 nederlaag, en het was zeker verdiend.
Het begon wel slecht, de scheids had zijn kat gestuurd, de tegenstander had een kandidaat, met een bang hartje keken we dus de wedstrijd tegemoet ... awel ... de scheidsrechter deed het ronduit schitterend, misschien wel de beste die we dit seizoen al gekregen hebben, trok zeker de bezoekers niet voor en floot mijn inziens telkens correct, en dit langs beide kanten, je moet een sterk karakter hebben om dit te doen, als ik van die persoon was ik zou daarin verdergaan want ... SUPER.
En nu terug naar onze stunt, waren het onze talrijke supporters ... was het de aanwezigheid van onze mémé en pépé, of waren het de aanmoedigingen van onze Bojan die ons deze week op training een hart onder de riem kwam steken ... 'k weet het niet, alleen maar dat alle tactische eisen perfect werden uitgevoerd, het plannetje klopte... dikke vin ...
Sam heeft 1 bal echt moeten pakken, hij kwam perfect uit en smeet zich op de bal, goed gewerkt dus van onze goalie ... Achteraan hielden Louis, Thomas, Kevin (nieuwe bijnaam: mijn pitbulleken), Jonas, Willem, Lander de boel prachtig dicht, een kunst op zich hoor, zeker niet te onderschatten.
En wat gezegd van onze middenvelders onder leiding van onze 2 kapiteins Brendon en Toon, bijna geen enkel duel verloren deze ... Ilyes, Jordi, Arne en Ce op de flank was ook dik in orde, maar de man die het verschil maakte op de flank was deze week Mo.
Vooraan was hij terug en echt terug deze keer ... Jeroen, continu gevaarlijk en altijd maar druk. En ja dan Turbootje he Yanni was er als de kippen bij om een geloste bal van de bezoekende doelman mooi binnen te tikken ...
Klasse mannen, nu genieten en het mag deze keer ... nu volhouden en tot op training maandag.
Sharksgroet

Trainer Johan

PS de aanwezige scout van Lokeren was enorm onder de indruk van 1 iemand bij ons, ik denk dat delegee Jo binnenkort een uitnodiging zal krijgen ;-)

zaterdag 21 februari 2015

We verdienden echt wel meer ...

Hallo,

Vandaag tussen de hagelbuien door de verplaatsing naar het sympathieke Daknam ... altijd spektakel daar.
Het veld lag er gezien de omstandigheden heel goed bij, we verloren de wedstrijd met 4-2, maar toch hé is de trainer tevreden, enkele foutjes werden afgestraft, maar eigenlijk waren we de betere ploeg, mooie 1-2 'tjes gezien, schitterend doelpunt gemaakt, teruggekomen op karakter van een 2-0 naar een 2-2, een aantal spelers die mij heel positief verrast hebben, de opoffering van 2 helden die direct vanuit het skioord op het veld stonden om hun eer te verdedigen ... en vooral onze massaal aanwezige supporters, waar overal de supportersaantallen dalen, stijgen die van ons (en Tante Magda was er ook he), dank zij ons goed spel, want tussen minuut 21 en 40 was het ronduit genieten.
Raar voor Sam want veel meer werk dan die 4 tegendoelpunten heeft hij niet gezien, maar dat het een goeie is bewees hij mij maandag nog op training (die training vergeet ik nooit meer makker).
Jeroen, chapeau voor uw opoffering voor het team en jouw inzet, net zoals Louis een sterk duo, flankjes Jonas, Willem en Lander die doen altijd hun ding, kan ik blindelings vertrouwen.
Centraal had het Arne soms wat lastig vandaag, maar we gaan daar samen aan blijven werken he (remember de potloden !!!), ja het zoontje bestoefen mag niet echt, maar deze keer kan ik er niet van onderuit, klassenmatch van onze Thomas, zijn idool Jan Vertonghen kan er soms nog iets van leren, verdedigen kan soms simpel lijken ... klasse "Witten". Mo, een flank zoals ik ze graag zie, mannen met een actie in huis en neus voor goals(jaja de papa heeft ze gezien hoor), inzet enz ... hij heeft natuurlijk een goed voorbeeld aan de overkant he met Cé, die moet je al lang niets meer leren over het flankwerk.
Toon en Brendon ga ik overslaan deze keer ... grapje ... mijn twee kapiteins zijn de steunpilaren van dit elftal ... een heel stevige fundering waar ik graag op verderbouw.
Mijn eigen "Tom De Sutter" (hihihi) Ilyes mocht zich eens uitleven in de spits, misschien toch iets om in mijn achterhoofd te houden. Yanni vroeg al heel lang achter zijn plaatsje voorin, 'k zie hem nog steeds liever op de flank, maar het is toch een snel en clever duveltje hoor.
Jordi scoorde vandaag het doelpunt van het jaar ... en 2015 is nog maar begonnen, wat gaat die nog allemaal uit zijn schoenen toveren?
En als laatste nog een speciaal woordje voor Kevin, een speler die ontgoocheld afvalt die dan toch nog de moed vindt om zijn ploegmakkers heel hevig te komen aanmoedigen, wel die krijgt een extra vin ...bedankt makker.

Het spel was goed de uitslag minder ... volgende keer beter, leren uit onze fouten en blijven trainen ... over trainen gesproken tot maandag ...

Sharksgroet

Trainer Johan

zaterdag 7 februari 2015

Sharks winnen Elfstedentocht ...

Hallo,

Vandaag op verplaatsing naar de dames van Sinaai ... de wedstrijd had eigenlijk niet door moeten gaan, gelukkig hebben we er geen gewonden aan over gehouden ... het veld lag er ijsglad bij, passing was bijna onmogelijk, net zoals rechtblijven ...toch deden mijn mannen hun best vanaf minuut 1 (lesje geleerd!) ik heb zelfs driehoekjes gezien.
Alleen bleef het doelpunt uit of werd het om één of andere reden afgekeurd, met nog 20 minuten op de klok stond het nog steeds 0-0 en het veld werd stilaan een laagje modder op beton, slippartijen langs alle kanten (jammer voor het veld van Sinaai want dat is naar de haaien).
Gelukkig maakten we dan toch de dikverdiende 0-1 snel gevolgd door de 0-2, eindstand en douchen ...
Sam had vandaag bijna niets te doen, maar toch was hij de man van de wedstrijd door een supersave, met zelfs een blauwe elleboog tot gevolg, hij bleef ook steeds heel geconcentreerd, niet evident als je geen werk hebt. Centraal achteraan kon ik rekenen op een weeral secure Louis, Kevin en een Jeroen, die telkens toch probeerden een voetballende oplossing te vinden.
De flanken waren vandaag in handen van de De Craene-brothers Willem en Lander, aangevuld met een heel goede Ilyes en Thomas wiens inworpen stilaan een begrip beginnen te worden (de rest moet hier nog wat op oefenen ...).
Door deze sterke defensie kan ik nu Mo en Brendon uitspelen als dirigenten op het middenveld, zoals echte kunstschaatsers heersten zij beiden over het middenveld.
Flanken waren vandaag voor Jordi, Yanni en Good Old Cé die vandaag de deur na de overwinning opende met een binnentikker.
Vooraan onze kapitein Toon, die er steeds voor gaat, en wie zijn uitrusting ik apart moet wassen ;-),
aangevuld door Kostas, niet alleen een loerende spits maar deze keer ook een werkende ...

Een dikverdiende overwinning, en nu moeten we blijven werken om nog beter voetbal te brengen, al was het maar voor onze supporters, deze keer overtroffen die zelfs het thuispubliek in aantal en decibels ...

Sharksgroet en tot maandag

Trainer Johan