Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 27 februari 2016

Tweede helft was heel goed ...

Hallo,

Vandaag op bezoek bij Vrasene, jawadde zo'n mooi complex, reuze kleedkamer, een doucheruimte om u tegen te zeggen ... en dan nog eens een aantal heel mooie velden ...
We voelden ons toppers ... en dat zijn we dan ook ;-)

De wedstrijd zelf begon een beetje afwachtend, we speelden wel ons offensief spel met heel veel hoge druk, maar echte kansen kregen we niet, de tegenstander hield alles heel goed gesloten.
Tijd dus voor 3 flitsen van onze kapitein he, zodat we toch met een welverdiende 0-3 ruststand de lekkere warme kleedkamer konden opzoeken.

De banaantjes smaakten ook weer overheerlijk, de tegenstander moest uit zijn egelstelling komen, en dan konden we ons spel perfect spelen ... eindstand 0-10.
Een leuke pot voetbal in een prachtige omgeving (ja den trainer vond het de max).

Een dikke pluim voor Sam want al een aantal weken is die supergecontentreerd bezig en op geen enkel foutje te betrappen, ook al heeft hij weinig of geen werk, hij is een heel betrouwbaar sluitstuk aan het worden, hij wordt dan ook de warme adem van Abdul gewaar, deze week foutloos.

Brendon leidde weeral zijn verdediging uitmuntend, als beloning offerde een ploegmakker hem op zodat hij hoger mocht gaan spelen.
Achteraan speelde vandaag een klein blond manneken een dijk van een wedstrijd bekroond met een perfect omgezette strafschop, proficiat Lander. Al moesten verdedigers Emile en Willem zeker niet onderdoen.

Jeroen speelt al een tijdje op heel hoog niveau, en is een echte draaischijf voor het team, de manier waarop hij vrijwillig Brendon een rijtje hoger liet spelen siert hem zeker ...

De andere middenvelders mochten en konden vandaag heel hoog spelen, het leek misschien alsof Ilyes niet zo sterk speelde als vorige week (was ook bijna onmogelijk) maar als je iets van voetbal kent zag je dat hij het spelletje heel goed kan lezen en ook dat is een gave.
Thomas mocht ook nog eens opdraven, maar had duidelijk nog wat schrik van zijn voetje ... al stuurde hij af en toe toch al één van zijn lange ballen, zijn handelsmerk.
Anthony geniet van elke seconde dat die op een veld staat, straalt echt voetbalvreugde uit, en pakt regelmatig zijn doelpuntje mee.
Geen strafschop voor Arne deze week, maar geen nood, hij hield het heel simpel vandaag en deed gewoon het werk dat we van een middenvelder mogen verwachten.
Ala Aladen was zeker in de tweede helft heel goed, een flits hier, een hakje daar, een versnelling langs links, het lukte allemaal, al is het soms misschien niet slecht om het gewoon simpel te houden, anderzijds, voor zo'n acties komt het volk naar het stadion en zolang het lukt moet ik zwijgen he ;-)
Kostas deed zijn best, maar had wat last van het sompige veld, of waren de voetbalschoenen niet zo geschikt ... maar als hij rechtbleef was het zeker een noodzakelijke schakel.

Onze Mo, verdeelde het spel goed, kwam soms wel iets te diep de bal opeisen, maar hij deed er wel telkens iets goed mee, en zelfs al krijgt hij weinig ruimte, toch zorgt hij steeds voor de juiste oplossing.

Ja en met de kapitein Toontje kunnen we kort zijn he ... 6 doelpunten, meer moet ik niet zeggen zeker ...

En zo pikken we ons wagonnetje aan bij de topploegen in deze reeks ... blijven keihard werken is nu de boodschap want No sweat ... no glory ...

Tot maandag mannen ...

Groeten
Trainer Johan

zaterdag 20 februari 2016

Eindelijk terug voetbal ...

Hallo,

't Was hectisch begin vandaag, strenge scheidsrechter, de lijnen opnieuw kalken, de wedstrijdbal moest op juiste druk staan, controle netten in detail (Jan moest nog vlug wat weven), problemen met de printer ... enz ... niet echt een ideale voorbereiding, gelukkig zijn mijn mannen de opwarming zelf al machtig en konden zij zich wel op de wedstrijd focussen ...

De wedstrijd zelf zat heel lang gesloten, een heel defensieve tegenstander, die vanuit een goede organisatie snel probeerde om te schakelen ... maar nooit echt gevaarlijk konden zijn.

Onze jongens ontwikkelden heel veel druk naar voor, maar rond de 16 lukten de acties niet altijd, het Hamme-Zogge blok was moeilijk te omzeilen.

Maar eens de ban gebroken volgden nog een heleboel mooie aanvallen met mooie doelpunten, al waren er ook wel 2 terechte strafschoppen bij ... eindstand 7-0 meer dan verdiend en vooral met een aantal heel mooie acties ...

Doelmannen Sam en Abdul hadden bijna geen werk, onze nr 21 maakte het wel soms heel spannend, onze nr 1 perfecte wedstrijd ...
Brendon leidde de nieuwe driemansverdediging, hij offerde zich op en mocht als beloning een penalty verzilveren, Emile, Enzo, Willem en Arne hielpen hem de nul houden, Aja Smetjen heeft er ook enen ingelapt ...
Jeroen had meer last met de (overigens perfect leidende) scheids dan met de tegenstanders ...
Kevin speelde mee centraal op het middenveld, fysiek had hij het soms lastig, maar dan komt zijn karakter naar boven, die geeft dus echt nooit op he ...
Ilyes speelde zijn beste wedstrijd ooit, alles deed hij goed, verdedigend simpel, aanvallend geniaal, nog maar eens een bewijs, zit het goed tussen zijn oortjes ... dan is het een toppertje ...
Mo werd vandaag soms heel hard aangepakt, verdeelde voor de rest zoals het hoort voor een '10'.
Yanni en Anthony mochten toveren op hun flanken en deden dat vaak heel goed.
Toontje stond niet op een eiland deze keer, maar kreeg veel offensieve steun ... en dan is hij zeker in zijn element.
En ja met Ala Aladen op het veld weet je gewoon, die scoort, heeft echt wel een neus voor doelpunten, en niet alleen frommelgoals, nee er waren ook beauty's bij.
Kortom goeie wedstrijd, heel tevreden technische staf en ook de supporters moeten genoten hebben.

En toch he hebben we nog werk, veel werk ... te beginnen maandag ...
Tot dan

Trainer Johan

PS dikke merci, de frietjes hebben gesmaakt en ik heb veel helpende handen gezien ...