Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zondag 25 maart 2012

dubbele cijfers op een schitterende zaterdag ...

Hallo Sharkies,

Vandaag gingen we voor de eerste keer op afzondering, en ik mag zeggen het was een succes ... dat de spaghetti van Iris heel lekker is weten we al jaren, en dat werd nu nogmaals benadrukt, veel eters voor de match, veel goede sfeer, teambuilding ten top, met onze maagjes lekker gevuld klaar voor de strijd ...
SK Gerda werd het kind van de rekening, wij begonnen heel geconcentreerd en we prikte al snel een eerste keer ... de kansen bleven komen en komen, en soms ook even vakkundig de das omgedaan ... Robbe had vandaag echt geen werk, maar dan ook geen werk he, chapeau dan voor hem dat hij telkens heel geconcentreerd bleef en zelf mee begon te coachen, ... ik heb dat graag.
Driesje is al weken op heel hoog niveau bezig, deze keer zat hij ook overal goed tussen, heel slim meegespeeld en ook scorend, klasse kakuuuu.
Tweelingbroer Toon kon niet achterblijven, straalde ook veel zelfvertrouwen uit en scoorde ook, centraal draaide veel rond hem. Louis en Cedric vandaag eens achteraan op de flank gezet en toen bleek dat we baas waren, kon ik ze niet meer houden, de flank was volledig van hun, 't was genieten met die twee technische mannen ... Jeroentje scoorde eens niet vandaag, maar zoals jullie weten vind ik een assist zeker even belangrijk, misschien zelfs belangrijker, en hij strooide met wel 100 assists, genieten was het. En ja hoor hij heeft gescoord onze Thomas, zijn eerste van het seizoen, nadat hij uiteraard wel eerst al eens de paal en de doellat geraakt had, hij is dan ook niet voor niets onze Jan Verpalen van de ploeg ... maar zijn grote idool Vertonghen zou fier geweest zijn op hem. Willem had het pad geopend vandaag en speelde voor de rest een bijna perfecte wedstrijd, hij was in zijn nopjes ... Gilles kon zich vandaag echt uitleven, op elke geloste bal van de bezoekende doelman was hij er als de kippen bij om dit af te straffen. Jonas heeft opnieuw zijn drive teruggevonden, mijn Fiestchen is back. Noah ging vandaag een gooi doen naar de topschutterstitel van de ploeg, maar ze wou het te mooi doen, ja ze heeft ons dan ook de laatste tijd al verwend hé. Mo mocht vandaag van mij (als soort van beloning voor zijn schitterende verdedigende seizoen) zich eens uitleven vooraan, maar hij moest me wel beloven dat hij de bal niet door de netten ging trappen, hij straalde. Last but not least onze kapitein Robinho, en hij nam als waardige leider het laatste doelpunt voor zijn rekening, ook al zijn eerste van dit seizoen, het werden dus dubbele cijfers (eindstand 10-0) en nu heeft dus iedereen de weg naar de netten al eens gevonden.
De tegenstand was vandaag misschien iets minder, maar ook deze mannen deden hun best, het pleit dus voor mijn groep dat ze het op deze geconcentreerde manier hebben aangepakt en met soms wel heel mooi passenspel, wat zou er toch in die saus gezeten hebben?
Nog dit: gisterenavond genoten van de eerste beker van Sporting Lokeren, en mr Nzolo ge zou eens op les moeten komen bij onze Freddy, ge kunt er nog wat van leren!!

Dikke Sharksknuffel en tot maandag

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste trainer Johan,

Ik ben content dat je ploeg wint!!!! MAAR 10-0!!!!!!!!!!, NIET OVERDRIJVEN hé

Groetjes
NONKEL DANIEL