Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 12 april 2014

Met links ...

Hallo,

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost ... maar ze hebben het gedaan, vandaag hebben de Sharks zekerheid verworven voor de titel van Vice-kampioen, en dat is toch wel heel mooi, dit had niemand verwacht of gehoopt ... dus dikke vin.

Vandaag stond de heel moeilijke verplaatsing naar Herleving Sint-Pauwels op het programma, het werd geen mooie wedstrijd, maar wel een spannende, met heel veel inzet en strijd van de Sharks, de wil om het te halen was heel groot ...
Halfweg de tweede helft kwam dan de ontlading, een knal met LINKS verdween naast de paal in doel ... we bleven drukken en maakte nog een tweede ... en vooral een clean-sheet van onze doelman en zijn verdediging.

Dank u wel aan de helden van deze middag: Sam, Brendon, Thomas, Willem, Jonas, Toon, Ilyes, Robbe, Younes, Arne, Lander, Yanni en Mo ... jullie bezorgden mij en iedereen die ons een warm hart toedraagt een mooi cadeau, geniet nu eventjes van dit moment en dan gaan we er nog 1 keer vol tegenaan om het seizoen in schoonheid af te sluiten.

Wat jullie dit seizoen hebben laten zien was klasse ...

Tot maandag op training

Sharksgroet

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Jo,

Proficiat met uw 0 – 2 overwinning !

Zo verder doen zulle !

Gr

NONKEL