Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 28 februari 2015

Dank u wel Bojan ...

Hallo,

Vandaag zakte de leider Lochristi af naar het Werner Poppe stadion, en als de sharks ergens kunnen stunten dan is het wel thuis.
De eerste van het klassement werd naar huis gestuurd met een 1-0 nederlaag, en het was zeker verdiend.
Het begon wel slecht, de scheids had zijn kat gestuurd, de tegenstander had een kandidaat, met een bang hartje keken we dus de wedstrijd tegemoet ... awel ... de scheidsrechter deed het ronduit schitterend, misschien wel de beste die we dit seizoen al gekregen hebben, trok zeker de bezoekers niet voor en floot mijn inziens telkens correct, en dit langs beide kanten, je moet een sterk karakter hebben om dit te doen, als ik van die persoon was ik zou daarin verdergaan want ... SUPER.
En nu terug naar onze stunt, waren het onze talrijke supporters ... was het de aanwezigheid van onze mémé en pépé, of waren het de aanmoedigingen van onze Bojan die ons deze week op training een hart onder de riem kwam steken ... 'k weet het niet, alleen maar dat alle tactische eisen perfect werden uitgevoerd, het plannetje klopte... dikke vin ...
Sam heeft 1 bal echt moeten pakken, hij kwam perfect uit en smeet zich op de bal, goed gewerkt dus van onze goalie ... Achteraan hielden Louis, Thomas, Kevin (nieuwe bijnaam: mijn pitbulleken), Jonas, Willem, Lander de boel prachtig dicht, een kunst op zich hoor, zeker niet te onderschatten.
En wat gezegd van onze middenvelders onder leiding van onze 2 kapiteins Brendon en Toon, bijna geen enkel duel verloren deze ... Ilyes, Jordi, Arne en Ce op de flank was ook dik in orde, maar de man die het verschil maakte op de flank was deze week Mo.
Vooraan was hij terug en echt terug deze keer ... Jeroen, continu gevaarlijk en altijd maar druk. En ja dan Turbootje he Yanni was er als de kippen bij om een geloste bal van de bezoekende doelman mooi binnen te tikken ...
Klasse mannen, nu genieten en het mag deze keer ... nu volhouden en tot op training maandag.
Sharksgroet

Trainer Johan

PS de aanwezige scout van Lokeren was enorm onder de indruk van 1 iemand bij ons, ik denk dat delegee Jo binnenkort een uitnodiging zal krijgen ;-)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Sombeeksesharks,

Proficiat aan de trainer en zijn ploeg.
Ik hoop dat ik nog dikwijls zo een mail mag ontvangen.
U ziet maar, wanneer er een echte ploeg op het veld staat is alles mogelijk.

Doe zo verder,

Groetjes,

Nonkel Jacques

Anoniem zei

Hallo, Johan


Proficiat met de overwinning. Leuk om van de eerste te kunnen winnen.
Geeft steeds voldoening en bevestiging.

Greets. kristof

Anoniem zei

Beste trainer Jo,
Proficiat met de overwinning van uw ploeg!
Gr
NONKEL