Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 18 april 2015

Volgende topploeg die sneuvelde ...

Hallo,

Inderdaad vandaag kwam nr 3 uit het klassement op bezoek in ons Werner Poppe stadion ... weeral bleek dit een onneembare vestiging te zijn ... zij werden terug richting Daknam gestuurd met 6-2, en met mooi voetbal onder een stralend zonnetje ... feestje op WSS dus, onze laatste thuiswedstrijd mocht gezien worden ...
We werden dan ook ondersteund door een topafgevaardigde, Pascal van de grote jongens zakte af om ons te depanneren en tevens eens te kijken wat talent er rond liep ... aan zijn enthousiasme te zien, was hij ook meer dan tevreden ... bedankt.
Doelman Sam werd alleen maar geklopt vanop de stip vandaag, 2 strafschoppen tegengekregen, als snap ik nog niet altijd waarom juist, een wonder dat ik rustig gebleven ben ... maar ik was dan ook aan het genieten van het goede spel van onze mannen ... en ook van een supersave van onze nr 1.
Achteraan moest Brendon nog eens depanneren, hij was het nog niet verleerd en als je dan met Thomas (geweldige lange pas in de voeten tegenwoordig, 40, 50 en zelfs 60 meter telkens perfect in het voetje) en Jeroen (op 6 de wedstrijd van zijn leven gespeeld) kan spelen ja dan weet je het wel ... geen doorkomen aan.
Op de flank dan nog Jonas (die zijn laatste wedstrijd voor ons speelde, ik heb hem nog nooit zo stil geweten ... hij had het lastig ons fiestchen), Willem (goed zoals altijd) en de scorende Lander.
Mo was vandaag echt wel spelverdeler, genieten deed ik van zijn manier van spelen, dit was echt wel top. Aanvallende flanken Jordi, Ilyes en Cedric deden wat van hen verwacht werd ... defensieve taken tot in de puntjes verzorgen en aanvallend een surplus geven.
De opdracht voor Kevin vandaag was simpel, lopen achter elke bal tot je niet meer kan ... en ze hadden last hoor met hem ... Arne kwam hem vervangen, maar ook die deed het meer dan prima.
Een spits heb ik niet meer nodig, kapitein Toon speelt een dijk van een seizoenseinde, een marteling voor elke verdediging ...
Na de wedstrijd trakteerden onze mannen de vrouwelijke supporters op een glaasje Cava en de mannen op een pintje om ze te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.
Nog eentje en 't zal een zware worden, op bezoek bij de leider SK Lochristi ...
Dus nog eventjes werken he ... te beginnen maandag.

Tot op training gasten ...

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo,


Leuk te lezen dat jullie het goed doen. En dat jullie het iedereen moeilijk maken, met goed en verzorgd voetbal. Belangrijk is de steun van de mensen en de inzet van de spelers.
Een verdiende 3de plek dit seizoen zou heel mooi zijn.
Alvast heel veel succes voor jullie laatste match.
Misschien kan je hen wel punten afsnoepen zodat de voorlopige 2de in de stand nog kan winnen.


Greets Kristof