Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 19 september 2015

de liefjes langs de kant deden hun werk ...

Hallo,

Inderdaad, vandaag weer extra supporters, namelijk een aantal jonge merries die klaarstonden om mijn haaien aan te moedigen, maar allee 't heeft geholpen want Stekene werd geklopt met 1-5, we speelden vandaag onze beste wedstrijd van dit seizoen, veel rondgetik en zelfs redelijk efficiënt voor doel.
Dit kan uiteraard alleen maar als er een goede organisatie staat, Sam in doel weeral heel betrouwbaar en geconcentreerd, achteraan een nieuwe leider, niet zijn favoriete plaats maar verdomd sterk op3, klasse Brendon, geholpen door pitbulleken Kevin en flanken Willem, Enzo, Lander en Ilyes.
Jeroen was vandaag een voorbeeld voor het team, niet zagend, maar telkens positief coachend en zijn team meesturend ... hij kan het dus wel he.
Yanni en Quinten deden hun werk op de flank en zelfs meer dan dat, ze waren vaak een geseling voor de plaatselijke verdediging als ze mee oprukten.
Cé kreeg de moeilijke opdracht als aanvallende middenvelder, maar hij deed dit meer dan behoorlijk, verdeelde het spel snel en goed.
Vooraan Toontje, deze keer wel heel goed afgewerkt, en Arne, die als een echte goaltjesdief volgde op een bom van Thomas om dan al zijn 4de (!!!!) van het seizoen te prikken, den trainer staar al tot over zijn enkels in het water van de Durme.
Abdul had het lastig de eerste 20 minuten, maar daarna pakte hij het spel heel goed op en begreep hij wat we van hem verlangde ... bij hem een bal afnemen is bijna onmogelijk.

Ik heb net zoals de vele supporters heel veel mooie dingen gezien, maar uiteraard ook weer werkpunten ... voor deze week he ... voorbereiden op onze "Mission impossible", maar als er iets is waar we goed in zijn dan is het wel in zo'n missie, en den trainer zal wel weer een plannetje uitdokteren daarbij in onze thuishaven is alles mogelijk ...

Groeten en tot maandag

Trainer Johan

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Prima gespeeld gasten.
jullie zijn goed bezig.Kampioen?
De toekomst voor de eerste ploeg zit goed.

de trainer van de eerste ploeg is fier op jullie

Anoniem zei

Beste trainer Johan,
Proficiat met je overwinning 1 – 5 .
Dit is niet niks, vooral op verplaatsing!!!!!!!!!!
Groetjes
NONKEL

jovds zei

Weeral ne Dikke proficiat !!!

Succes voor volgende week. Gewoon ervoor gaan...

x-Délégeeke Jo & Louis