Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 5 november 2011

Eén woord ... F I E R

Hallo Sharkies,

Vandaag kan ik heel kort zijn ... een dikke merci aan Robbe, Dries, Willem, Noah, Jonas, Louis, Cédric, Thomas, Jeroen, Mo, Toon en Gilles. Of zoals Astrid zou zeggen de Sharks waren "Out of Control" ...
Het was namelijk een bijna perfecte wedstrijd van iedereen, alle taken die vooraf werden besproken werden blindelings en goed uitgevoerd, ik heb vandaag zelfs acties gezien die we oefenen op training, wat wil een trainer meer.
Er was megaveel beleving op en naast het veld, zalig novemberzonnetje, leuke tegenstander, delegee Jo was weeral super (echt onmisbaar hoor), scheids Freddy subliem (kunnen er in eerste klasse nog iets van leren), heel veel supporters die verbaal voor heel wat aanmoedigingen zorgden, Jan den huisfotograaf in volle actie, lekkere Hot-dogs (Lena ge doet dat goed zenne daar aan het kraampje onder de vleugels van ons Iris) ... kortom 't was weer een leuke middag op WSS.
Eindstand vandaag was 7-1 met mooie doelpunten, voorzetten vanop de flank die prachtig werden afgewerkt door de opkomende mannen. Hard werkende 10, die mooi het spel verdeelde, 2 en 5 die mee naar voor kwamen wanneer het kon en dan ook nog voor goede voorzetten zorgden, 11 en 7 die heel gevaarlijk waren en ook verdedigend goed druk gingen zetten op de tegenstander in balbezit, doelman die goed de buitenkanten zocht, achteraan zat ook alles goed ... ja ik ben fier op mijn sharks, we zijn klaar voor onze mission impossible volgende week op SK Gerda ...

Dikke Sharksknuffel en ik ga er nu een kriekje op drinken zie ...

Tot maandag op training ...

Trainer Johan

3 opmerkingen:

Anoniem zei

TOPPER JOHAN,

Weer eens goe bezig maat.
Ben blij te horen dat je ploegje goed draait in Sombeke.

mvg
Rudy

Anoniem zei

Beste Johan,

Je hebt het weer eens gekunnen!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne dikke proficiat!!!!!!!!!!!!!!

GROETJES

NONKEL

jovds zei

SJAPOO/chapeau/hoed af ...voor trainer en ploeg. De korte uitleg en taktiek/bezetting gegeven vooraf aan de wedstrijd was zelfs voor mij een openbaring!!

Gewoonweg geweldig...leuk om te bekijken...supporters teverden en wijle ook.

Delegéke Jo