Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 29 oktober 2011

Slaap Sharkies slaap daarbuiten loopt ...

Hallo Sharkies,

De titel van ons berichtje is de samenvatting van de eerste helft, het enige wat we hierover nog meer kwijt kunnen is de tussenstand 1-2.
Na een donderpreek en een mooi liedje begonnen we veel beter en gretiger te voetballen, eindelijk ons spel brengend en de bal rond te passen met als resultaat een bijna perfecte tweede helft met de veelzeggende eindstand van 1-6.
Robbe is gewoon goed, superlatieven komen we bijna te kort, 't is gewoon den besten van de reeks, getuige hiervan zijn reddingen in de eerste helft, zijn coaching de tweede helft en vooral zijn saves tijdens de strafschoppenreeks. Achteraan vandaag (in de tweede helft dan toch) een goeie Toon gezien, gretig en overal tussenzittend, opbouwend waar het kon en geen risico's wanneer het moest... Ja Mo weeral supergeconcentreerd één van de weinigen die ook in de eerste helft een redelijk niveau haalde, je kan er mee naar de oorlog, we noemen hem dan ook onze Tankie voor iets he mannen. Dries, als kapitein perfect de opwarming geleid, ik moest niets meer doen, ook na de wedstrijd iedereen op zijn taken gewezen, alle kledij werd mooi verzameld en opgeborgen, een kapitein waardig ... kuiltje zal fier geweest zijn op u.
Jonas, pikte weeral een doelpuntje mee, en speelde een meer dan degelijke tweede helft, mooie pasjes ook. Willem "Little Suarez from the Ruiter" maakte een beauty van een doelpunt, na weliswaar schitterend voorbereidende werk van zijn ploegmakkers, maar toch klasse vriend. Cedric, ook al scorend, kwam goed voor zijn man vandaag speelde goed in was eens niet egoïstisch en verzorgde weer de show... Thomas, ja vandaag heel sterk, ging achter bijna elke bal, kapte zijn man meermaals uit en speelde vaak dan nog goed in, mooi zo ... Jeroentje, klasse wat die de tweede helft liet zien op 10, een echte Messi waardig, 2 schitterende treffers, ja, ik vind hem zelfs beter dan de echte (als hij niet tegenspreekt he ;-)) ... onze Louis werd ook al wakker de tweede helft en liet dan heel mooie dingen zien, ook al scorend vandaag, heel sterk vooraan ... en ja hoor ook ons Noah deed haar duit in het zakje, met als bekroning een geweldige mooie strafschop, daar stonden die mannen van te kijken hoor of was het u bewonderen dat ze deden ... En delegee Jo missprak hem deze keer niet ('t was Anneken nu allee bijna toch he H ...... aaien) en hij coachte als een waardige T2. Supporters bedankt voor de steun tijdens onze moeilijke eerste helft, we konden het gebruiken...

Volgende week thuiswedstrijd tegen Rupelmonde, zware dobber dus allemaal fris hé en ook de eerste helft deze keer ...

Dikke sharksknuffel en tot maandag op training

Trainer Johan

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo pepe johan weeral bedankt voor je leuke zeker possitieve comentaar.
ik geniet er telkens van weeral dikke proficiat met uw sharks .
grtjes.
meme greta en ikke saluuuuuuuuuuuuuuuuuuut !

jovds zei

Zonder trainer waren we verloren, gelukkig dat die mooi kan zingen en vooral goed kan "preken"; waar het effectief op staat...en zowaar een hele ommezwaai in de 2 de helft met mooi voetbal van alle White Sharks; waar we de 1ste helft maar niet in slaagden. Het is en blijft een collectief samenspel, 2 of 3 goeie wakkere spelers kunnen de ploeg niet dragen...iedereen moet meespelen...anders lukt het niet.

Zowaar ik ben dus niet alleen die zich verspreekt...maar ze heeft wel degelijk naar haar "keeper" jarenlang gaan kijken...hoe dat die bal steeds werd gepakt of geretourneerd .Kan de trainer dit nog ...morgen weten we meer??? Trainer breng uw keeperbroekske mee he..

see ya
jovds delegeke

Anoniem zei

Beste Johan,

Ne dikke proficiat met uw overwinning van 1 – 6, beter kan het onmogelijk!!!!!!!!!!!!!!!