Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 13 september 2014

Efficiëntie

Hallo,

Vandaag verloren met 4-0 op het veld van het sympathieke Eksaarde ... en ik ga hier niet beweren dat het onverdiend was, maar raar maar waar tijdens het spel zelf lagen we zeker niet onder, we versierden het meest aantal hoekschoppen, deden heel goed mee, trapten op de lat enz ... alleen dat scoren lukte ons niet ... zelfs niet eentje ... de tegenstander daarentegen vond wel vlot het doel ...

En toch neemt dit niet weg dat onze doelman Sam een dijk van een wedstrijd speelde ... als hij zo een gans seizoen zal keepen dan zal ik een gelukkige trainer zijn, enkele prachtige reddingen gezien van onze nr 1.
Een nieuwe ontdekking deze morgen was mijn nieuw centrale duo achterin ... Jeroen (o zo blij dat deze terug is ... schept veel meer mogelijkheden) en Thomas (ook deze week weer heel goed) aangevuld met Jonas, een heel sterke Ilyes, Lander en onze Willem (hopelijk valt jou blessure goed mee, want echt goed zag het er toch niet uit), alleen beschikte Eksaarde over een tank van een superspits.
Mijn flankmiddenvelders Yanni, Cedric en Jordi deden al veel beter hun werk dan vorige week, nu nog wat werken aan onze fysiek, zodat we ook aanvallend nog dat extra tikkeltje kunnen brengen.
Centraal beschikte ik over mijn 2 verlengstukken op het veld Toon en Brendon, superlatieven te kort en ik ga ze niet doen zweven he ...
Louis vulde alle gaten op het veld, en met de nodige vista zorgde hij ook telkens voor een nieuwe aanval.
Mo en Arne mochten beuken in de aanval, de ene actie lukte al wat beter dan de andere, maar Mo gaf deze keer wel heel goed zijn bal af en bood zijn medespelers een aantal mooie kansen aan, Arne zocht nog wat naar zijn torinstinct, maar eens hij het snellere tempo gewoon zal zijn, gaat die er nog veel prikken, kijk maar naar zijn mooie kopbal op het einde van de wedstrijd.

Ik ben niet tevreden met het resultaat, en ja verliezen moeten we opnieuw leren ... het belangrijkste is dat we in deze hogere reeks elke week bijleren en dat we na nieuwjaar nog van ons gaan laten horen ... ik was echt tevreden over de positieve inzet en coaching en de meeste acties die op de mat gebracht werden ... nu verder werken en hard werken hé, de resultaten volgen dan wel ...

Sharksgroet

Trainer Johan

PS nogmaals een dikke proficiat aan de tegenstander ... Eksaarde is een heel goede ploeg!!!

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ook vanuit het zonnige Italië zijn wij jullie aan het volgen. Jammer van de uitslag, maar super om te lezen dat er veel inzet is. Het is een nieuwe en hogere uitdaging en we zijn er van overtuigd dat er wedstrijden gewonnen gaan worden. Jammer dat de voetbalbond niet erg meewerkt, dat ook Kevin de kans krijgt om het team een aanvulling te geven.
Hopelijk volgende week ;-) Sportieve groetjes, Arian van der Meij (papa Kevin) en Nancy Bauwens.

Anoniem zei

Beste trainer Jo,

Het is zoals je zegt, weer moeten leren verliezen is niet gemakkelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maar het behoort tot voetbal spelen, 4 – 0, is een beetje straf zulle !
Maar volgende week, en ik hoop het, kunnen jullie winnen, dit is nu eenmaal zo.
Gr
Nonkel Daniel

Anoniem zei

Allee, ge weet weer wa verliezen is...


Jammer


Groetjes
Ketnet