Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 17 oktober 2015

ai ai ai dat scheelde niet veel ...

Hallo,

Vandaag Sint-Pauwels op bezoek, de trainer had geen goed voorgevoel deze keer, en zijn buikgevoel kreeg nog gelijk ook ... Sint-Pauwels verdiende misschien zelfs een punt, maar gelukkig konden we rekenen op 2 flitsen om toch de drie punten thuis te houden, 2-0 overwinning tegen een heel sympathieke en goede tegenstander ... die hadden ons duidelijk goed bestudeerd want ze kenden onze sterke punten en hadden er heel goed op ingespeeld ...

Sam had wel niet echt veel werk, een paar terugspeelballen, maar dat kan hij nu eenmaal heel goed, hij beschikt namelijk over een enorm goede traptechniek.
Abdul en Lander waren mijn 2 centrale mannen achteraan, van mini weten we sinds een paar weken dat hij dat heel goed doet en ook Abdul ontgoochelde niet ... testje geslaagd.
Op "4" kwam Thomas terug na een weekje rust, en dat had hem blijkbaar deugd gedaan of wou hij mij gewoon laten zien dat hij zijn plaats verdiend in het team, in ieder geval vlekkeloze partij van "De Witten".
Arne, Willem, Ilyes en vooral een sublieme Enzo waren mijn flankverdedigers van dienst.
Goede flankverdedigers zijn een heel sterk wapen en is zeker geen straf om op die positie te moeten spelen ('t is maar dat je het weet he mannen). Onze dubbele meter Enzo heeft vandaag laten zien hoe het moet, verdedigend onklopbaar en aanvallend en uitvoetballend gewone klasse, 't was genieten ook voor mij, 'k wist dat hij het kon, het duurde een tijdje voor hij ons gewoon was, maar vandaag was hij echt goed.
Je merkt het al aan het verslagje, als de verdedigers een pluim beginnen te krijgen is dat meestal geen goed teken ... want ook verdedigende middenvelder Jeroen speelde een dijk van een wedstrijd en scoorde dan ook nog eens een beauty...
Flanken Quinten, Cedric, Brendon en goed debuterende Anthony, kwamen niet echt in hun spel, wouden teveel zelf forceren en dan wordt het heel moeilijk.
Mo wou wel verdelen vandaag, maar vond niet steeds de juiste en goede oplossing.
Toon was ook niet in zijn dagje, mede door het schitterende verdedigende werk van de tegenstander, maar stelde op het einde dan toch de overwinning veilig.
Zijn spitsbroeder vandaag was vinnige Yanni, 'k wou dat eens proberen, ik geloof nogal in zijn bewegingen en wou op zijn snelheid, zijn trucjes en zijn scorend vermogen gokken, maar hij was niet altijd even succesvol.
Voetballend een wedstrijd om snel te vergeten, maar we hebben wel weer 3 punten en daar moeten we tevreden mee zijn en vooral fier dat we nog steeds staan waar we staan...
Volgende week beter en we zullen beginnen met maandag op training er hard naartoe te werken...

Tot maandag

Prettig weekend nog

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste trainer Johan,
Proficiat met nogmaals de overwinning van uw ploeg !
Zo verder blijven doen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Groetjes
NONKEL