Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 3 oktober 2015

opdracht volbracht ... de rest vergeten ...

Hallo,

Vandaag mochten we op bezoek bij Kemzeke, niet gemakkelijk, een megaklein terrein, muren bijna tegen de zijlijn en ook nog eens een muur (maar dan van spelers) op het terrein, en wij hebben nu eenmaal ruimte nodig.
Maar kom we hebben deze zaalvoetbalwedstrijd tot een goed einde gebracht, droge 0-7, simpel opdracht volbracht, alleen niet met het voetbal dat we gewoon zijn, maar het was eens een belevenis.

Gelukkig voor Sam speelde er af en toe eens iemand terug op hem, want anders had hij echt geen enkele bal moeten pakken, als verdediging was het ook niet gemakkelijk, de ene spits gadeslaan en geconcentreerd blijven is dan de boodschap, Goed opgelost door Brendon, Jeroen en Thomas.
Flankverdedigers moeten dan in principe heel hoog gaan spelen, maar ook daar was geen ruimte, toch hebben Willem, Lander,Emile  en Arne dat nog naar behoren gedaan.
Mo mocht eens op "6" vandaag de bal voelen, Cedric stond een positie dieper, met deze mannen hun technische vermogen hoopte ik de verdedigende dubbele, nee drievoudige gordel te doorbreken.
Yanni, Quinten en Ala Aladen moesten eigenlijk het veld breed houden, maar ja het was nu eenmaal een heel smal veldje en dan is naar binnenkruipen, waar er al geen plaats was niet echt een optie.
Toon,Kostas en Abdul moesten vooraan hun ding dan maar doen, ontmantelen die handel.
De laatste 20 minuten waren veruit de beste, de andere vergaten we te voetballen maar gelukkig niet te scoren, want anders krijg je dat hier misschien nog heel moeilijk.

Heel kort meer dan verdiend gewonnen hoor, spel kon beter, maar tegenstander en veld lieten dit ook niet echt toe.
Volgende week komt Moerbeke op bezoek, de verdiende kampioen van vorig seizoen, al jaren spelen die mannen het beste voetbal uit de omgeving en ook een beetje ons zwarte beest, want nog nooit hebben we hiervan gewonnen, in ieder geval wel een sportieve tegenstander en eentje dat wel wil meevoetballen ... supporters we zullen jullie wel nodig hebben.

Maandag en woensdag dus nog veel werk aan de winkel ...

Tot dan

Trainer Johan

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goe bezig Johan! Steeds leuk om lezen

Anoniem zei

Beste trainer Jo,
Nogmaals proficiat met uw 0 – 7 overwinning!
Jullie blijven dus eerste van de groep!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne dikke proficiat voor alle spelers en voor de trainer !!!!!!!!!!!
Gr
NONKEL