Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 12 maart 2016

Toch eentje gesneuveld ...

Hallo,

Vandaag op bezoek bij FC Sinaai, leuk om daar terug te komen na onze voorbereidingen daar voorbije zomer .. we kenden daar dus onze baan ...

De wedstrijd zelf was hard ... soms op of zelfs over het randje, na een paar minuten zeiden T2 Jan en ik tegen elkaar, we hopen dat we met al onze soldaten levend terugkeren ...
Onze woorden waren nog niet koud of Thomas (alweer hij, de pechvogel van dit seizoen) kreeg een serieuze trap op zijn enkel, ijs mocht niet veel baten ... gedaan wedstrijd ...

De anderen moesten het dan maar doen, de boodschap, bal snel rondspelen zodat je zeker niet omver gemaaid wordt ...
De scheids trok weliswaar geel, maar 't was dan nog voor één van ons ... Ilyes kreeg geel maar voor wat ... een tackle ('k ga op bijscholing moeten denk ik). Tijdens de rust eens een goed klappeken gedaan met deze meneer ... (hij gaf me nog gelijk ook).

In ieder geval we probeerden wel te combineren en het loonde want we wonnen de wedstrijd meer dan verdiend met 2-11.
En met af en toe heel mooie combinaties, 4 à 5 tussenstations om dan mooi in het mandje te leggen ... ja soms was het genieten.

Sam en Abdul waren de doelmannen van dienst, Abdul heeft in ieder geval geleerd dat geen enkele bal makkelijk is en je continu 100 % moet gefocust zijn, voor en tijdens de wedstrijd, ook al heb je niet veel te doen ... Sam weet dat ondertussen en laat week na week zien dat hij een heel betrouwbaar sluitstuk is.

Bijna iedereen scoorde vandaag, de bomber van Westerlo Willem haalde eens zijn hamer boven, al was het eigenlijk een heel mooi geplaatste vrijetrap. Toontje deed zelfs op zijn verjaardag zijn duit in het zakje en Jerre strooide niet alleen met mooie dieptepasses nee ook hij knalde er eentje mooi binnen.

Brendon mocht zich eens uitleven centraal op het middenveld, de kapitein deed het meer dan behoorlijk ...
Yanni toverde heel vaak de ene mooie actie na de andere uit zijn schoentjes.
Mini scoorde eens niet vanop de stip en voelde zich duidelijk in zijn sas op de flank.
Mo demonstreerde zijn fraaie techniek.
Ilyes zijn grote motor en ja hij maakte er zelfs eentje simpel (alhoewel het leek simpeler dan het was) met zijn binnenkant van zijn voet.
En dat Ala Aladen een neus voor doelpunten heeft wisten we al langer he, als die speelt durft geen enkele doelman een bal te lossen of hij hangt tegen de netten.

Veel verschillende doelpuntenmakers, veel goede combinaties, goede mentaliteit enz.

Al heb ik natuurlijk ook weer pakken werkpunten gezien, en sowieso zal het volgende week heel goed moeten zijn, want Doorslaar komt op bezoek, en geef toe daar hebben we toen niet echt verdiend de 3 punten meegenomen naar het Werner Poppe Stadion he ... maw we gaan top moeten zijn, ook op training ... te beginnen maandag ...

Tot dan
Groeten
Trainer Johan

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Jo,
Proficiat met jouw zoveelste overwinning!
Gr
NONKEL

jovds zei

Proficiat manne ook voor T1 en T2 natuurlijk. Voetbal is hard, sheidsrechters kunnen niet alles zien maar als ze het beseffen dat ze iets/eens verkeerd fluiten en dan achteraf nog toegeven dan vind ik dat top !
Tomas snel beterschap en hopelijk niet te erg met de opgelopen kwetsuur
Nr 1 staan en met een match minder....velen dromen hiervan echter jullie doen het !!
veel success verder
gr
Louis en Jo