Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 19 maart 2016

Heeft de trainer een glazen bol ?

Hallo,

Zoals voorspeld dus een heel moeilijke wedstrijd vandaag, want SKL Doorslaar is een verdomd goed team, een wonder dat die zo laag staan in het klassement ... alhoewel nummer 2 en 3 hebben we nog niet tegen gespeeld he ... das voor de volgende keren.

Vandaag wedstrijd toch winnend afgesloten met 3-2, maar niet echt als team, maar eerder met individuele klasseflitsen van onze mannen.

Sam was onze nummer 1 voor gans de wedstrijd, niet veel werk gehad, maar toch kreeg hij er 2 in zijn net, met de nodige frustraties van hem als gevolg.
Achteraan een solide kapitein Brendon die zijn verdedigers goed bijstuurde.
Willem speelde wat mij betreft een van zijn betere wedstrijden, alleen vragen aan de scheids vanwaar je moet inwerpen he makker.
Rechts achteraan Emile afwisselend met een scorende Enzo, en ook onze Mini moest nog een 20 minuten achteraan depanneren.
Thomas was de eerste 40 minuten mijn centrale verdediger, werd vaak aan zijn lot overgelaten door ons middenveld, maar deed wel zijn werk, niet minder, maar ook niet meer ..., de tweede helft werd hij heel goed vervangen door Kostas, die centraal beter tot zijn recht kwam dan op de flank.
Jeroen en Ilyes moesten onze motor draaiende houden, lukte de ene keer wat beter dan de andere, net zoals de rest van het team hadden ook zij het heel lastig vandaag.
Zelfs spelverdeler Mo was niet altijd gelukkig in zijn anders splijtende acties.
Ala Alden vond ook niet zijn scorend vermogen vandaag, dook wel vaak goed en gevaarlijk in de ruimte maar was minder efficiënt dan dat we van hem gewoon zijn.
Toontje had een heel stevige verdediger op hem staan, kon zijn kwaliteiten dus niet ten volle benutten.
Yanni, normaal onze gevaarlijke winger, kwam ook niet echt los van zijn tegenstander.
De man van de wedstrijd was in mijn ogen Arne, simpel en goed, hij had door dat je deze stugge tegenstander moest ontmantelen met snel en simpel voetbal een 1-2'tje dus ... mocht dus langer spelen dan voorzien.

Ik weet niet echt aan wat het juist lag, maar het was niet onze beste wedstrijd, natuurlijk was het een heel goede tegenstander, maar dat wisten we ...
Met Waasland-Beveren en Lochristi volgen nu nog 2 heel straffe tegenstanders.
Hopelijk maken een aantal van mijn mannen nu de nodige klik en beseffen we dat elke wedstrijd gespeeld moet worden en we er nog lang niet zijn. Anderzijds heeft iedereen wel eens recht op een mindere wedstrijd, hopelijk hebben we deze van ons nu gehad en zijn we ervan af.

Nu ga ik alles nog eens analyseren en beginnen aan het maken van trainingen om onze mannen klaar te stomen voor de komende topwedstrijden.

Tot maandag
Groeten
Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Jo,
Een grote proficiat met de 3 – 2 overwinning!
Vele groetjes
Nonkel