Laatste thuiswedstrijd 2015

zondag 17 april 2016

MODDERGEVECHT IN HAMME-ZOGGE

Een klein verslagje , welke natuurlijk voetbaltechnisch niet zo sterk is , maar we mistte het wel op de blog.  Vandaag op verplaatsing naar het altijd lastige Hamme-Zogge, de jongens waren er klaar voor.

Echter al snel een penalty tegen na een duwfout van een gretige Mo. Abdoul die de eerste 20 minuten op doel stond, dook helaas naar de verkeerde hoek 1-0. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. Hamme-Zogge welke goed georganiseerd waren hield het goed op slot., maar in de 18e minuut brak  turbo Yanni door en scoorde met een schitterende lob 1-1. De tegenstander kreeg nog een paar mooie kansen,  maar  Sam die ondertussen in het doel stond was zeer geconcentreerd en had een paar mooie reddingen voor de trouwe supporters in petto. Het tempo werd wel redelijk hoog gehouden op een toch heel moeilijk bespeelbaar veld. Men werd regelmatig gehinderd door een aantal aanwezige vijvers. De viswedstrijd was voor de namiddag gepland. Stofzuiger Brendon had  veel werk vandaag , Hamme –Zogge had nog een paar goede kansen maar ook de palen stonden regelmatig in de weg.

Na een mooie opening en een goede voorzet van Anthony kon Cedric scoren in zijn rentree, na zijn armbreuk. 1-2. Het bleef voor de ploeg een moeilijke wedstrijd, maar ze stonden toch hun mannetje. Pitbull Kevin had ook veel werk vandaag voor de laatste man Brendon, en Ilyes, ze lieten de tegenstander niet veel doorkomen. Captain Toon had ook weer een aantal mooie acties in huis en pikte zijn doelpunt mee, 1-3 wat ook de eindstand was.

De volgende Sharks waren van dienst: Abdoul, Sam, Kevin, Brendon, Toon, Cedric, Arne, Al Aladen, Kostas, Mo, Anthony, Yanni, Ilyes

Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen thuis in Sombeke tegen Vrasene. Daarna feestje bouwen!!!