Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 2 april 2016

Je kan niet alles winnen ...

Hallo,

Vandaag wisten we het ... moeilijke verplaatsing naar Waasland-Beveren, zouden ze met hun provinciale of nationale team aantreden, of met hun gewestelijke ...

Volgens mijn spion en ondertussen trouwe supporter van toch ook een beetje zijn U15 ... (den Pascal) bleken er toch een groot aantal provinciale spelers tussen te lopen ... foto's in de kantine bevestigden zijn vermoeden ... maar toch ... anderzijds is het wel een kans aan ons jongens om te laten zien dat ze een hoger niveau eventueel aankunnen ...

Er blijkt dus wel nog wat werk aan de winkel, en ik hoop dat onze jongens er nu terug vol voor willen gaan en keihard gaan werken op training (en niet zoals de laatste 2 weken, want je speelt zoals je traint ... ja den trainer is nog streng voor zijn laatste weken).

De wedstrijd zelf werd verloren met 4-2, we kwamen 2-0 achter mede door een verschroeiend tempo van de tegenstander, we kwamen zelden of nooit vanonder hun druk uit.
De tweede 20 minuten herpakken we ons volledig, pikken het tempo op (fysiek geen problemen voor die van mij eigenlijk) en ook de balcirculatie ging plots omhoog ... resultaat ruststand 2-2, bordjes gelijk en ook het spelniveau was gelijk.

Na de rust bleven we heel goed meedoen ... en waren er aan beide kanten wel wat kansen ...
Alleen besliste dan een flodder afstandsschot tussen tal van benen die onze doelman niet kon zien komen, en dan een wereldgoal vanuit een verloren positie een knal in de kruising, deze wedstrijd.

We kregen nog kansen genoeg alleen ontbrak het ons aan dat tikkeltje geluk, of stond de lat in de weg of de goede doelman van de bezoekers ... en als die allemaal uitgeteld waren, dan was er wel nog het hoofd of het been van een of andere tegenstander om de bal naast het doel te doen verdwijnen.

Conclusie: we kunnen voetballen, maar elke wedstrijd moet gespeeld worden, telkens starten dus met beide voeten op de grond ... goed luisteren naar mij en Jan voor de tips, en vooral heel hard werken op training, niet met de mond maar met de voetjes ...

Trouwens blij dat ik dit nog mocht meemaken, de scheids had het lastig met onze Jan (hihihihi), 'k heb het altijd al geweten dat ik de kalmste was ... ;-)

Toch een dikke proficiat voor het goede deel van de wedstrijd aan mijn team ... Sam, Abdul (bij Beveren waren ze zot van hem, 'k zal hem extra loopladdertje geven maandag), Jeroen, Willem, Ilyes, Toon, Kostas, Brendon, Ala Alden, Yanni, Lander & Anthony.

Volgende week weer 1 van de resterende 3 cupmatchen, thuiswedstrijd tegen het nummer 2 SK Lochristi ... supporters op post ... we zullen jullie nodig hebben.

Tot de volgende
Groeten
Trainer Johan

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Johan,
Spijtig met je nederlaag van 4 – 2 !
Volgende keer beter, want winnen kan niet altijd hé !
Groetjes
NONKEL

Anoniem zei

Ik Blijf jullie volgen. Toppers in wording kunnen niet altijd winnen maar door goed naar de trainer te luisteren en te trainen komt het goed.
Nu de volgende stap zetten volgende week.

Nog veel succes TOPPERS VAN U15 SOMBEKE

Groetjes
Rudy Vermeiren