Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 16 november 2013

13 of 9 maakt niets uit ... ik heb ervan genoten

Hallo,

Ja inderdaad rare titel ... we hebben 13 keer gescoord, maar of het blad stond maar 1-9, maakt niet uit ... ik heb er van genoten.

Het begon wel niet zo goed, Sam schoof uit ... maar daarna pakte hij uit met misschien wel de belangrijkste actie van de dag ... een echte "Bojan"-save, miraculeus haalde hij de bal nog uit zijn netten.

Voor de rest was het genieten vandaag van de eerste tot de laatste minuut ... kapitein Jonas was niet te passeren op zijn lijn en had zijn bende goed onder controle ... de leider achteraan is echter Brendon, heel mooi om te zien hoe hij iedereen delegeerde en mooi de lijnen uitzette ... Thomas, Arne, Willem, Younes en Robinho voerden dan ook alle commando's goed uit.

Mijn middenveld liet het balletje heel goed rondgaan, ze pikten dan ook allemaal hun doelpuntjes mee ... maar vooral dienen "tik-tak-tok" daarvoor komt er volk naar het stadion, ook op Sinaai hadden ze dit begrepen want we mochten op het schitterende eerste veld aantreden.
Yanni en Cedric dribbelden erop los en zorgden telkens voor heel gevaarlijke  voorzetten, net zoals ik het graag zie, Lander (mocht niet onderdoen voor zijn broer en scoorde dus vandaag zijn eerste Sharksgoal) en Ilyes zorgden voor de defensieve zekerheid en ja hoor Toontje (wat hebben we hem gemist vorige week) mocht zich uitleven naar voor en dat moet je hem maar één keer zeggen.

Mo deed vandaag 2 dingen, ten eerste de doelman omver lopen (die sukkelaar moest zelfs vervangen worden, geen nood ook de reservedoelman werd omver gelopen door Tankie) maar vooral het tweede verdeel en heers ... schitterend hoe hij voor zoveel assists zorgde, dat was echt genieten en dat is echt belangrijk ... niet de persoon maar de groep scoort en dat heeft hij vandaag goed begrepen ...

Last but zeker nog least ... Jordi, continu op de loer en een gevaar langs alle kanten.

Komende week zitten we in de 7de trainingsweek van onze cyclus en gaan we ons dus heel ontspannen voorbereiden op volgend weekend ... want dan zal het andere koek zijn ...

Geniet van het weekend, jullie hebben het dik verdiend...

Sharksgroet

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Johan,

Nogmaals proficiat met je overwinning ! Amaai 1 – 13 !!!!!!

Dat is straffe toebak, zulle!!

Gr

NONKEL