Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 2 november 2013

't is rood en zwart ... 't was beter dan verwacht ...

Hallo,

Deze morgen de verplaatsing naar Sint-Niklaas op het programma ... en toch met een beetje zorgen ... we gingen het moeten doen zonder ons breekijzer in het middenveld ... en dus moesten we (T1 & T2) een plannetje uitdokteren.

Ik heb dus nog eens getracht om toch mijn ruit op het middenveld te behouden om zo veel driehoekjes te kunnen maken en deze keer lukte het toch al aardig. (met dank aan toptrainer RV die voor de nodige tips zorgde ...)

Beide helften hebben we gewonnen met 0-5 ... logische eindstand dus 0-10, het enige minpunt misschien was onze afwerking, want we hebben echt wel geknoeid met onze kansen ... en soms (wat wel menselijk is natuurlijk) kreeg het egoïsme de overhand.

Sorry Cé, onze reservedoelman kwam speciaal van de kust terug voor zijn debuut tussen de palen maar hij heeft echt geen enkele bal moeten pakken, gelukkig speelden de verdedigers af en toe terug en daarop kon hij zijn klasse laten zien, al moet ik zeggen dat ik bij zijn dribbel toch wel eventjes hartkloppingen kreeg ... tijdens de opwarming kon hij wel mooie dingen laten zien en ik mag wel zeggen dat daar verdomd sterke reddingen bij zaten ... tijdens de match was ook zijn volledige concentratie en gecoacht een pluspunt.

De man van de match was Jonas, hij kreeg direct Kuiltje mee, iets wat ik niet vaak doe dus dan moet het wel goed geweest zijn, wel het was zijn beste wedstrijd onder mijn vinnen ... hij groeit echt wel de laatste wedstrijden ...

Kapitein Robinho deed wat hij moest doen, zijn man zat in zijn broekzak en hij had dus een rustige ochtend, net zoals centrale man Brendon, hij zorgde mee voor de nul door alles goed te organiseren.

Die nul werd ook behouden dankzij de korte mandekking van Younes, week na week blijft die groeien.

Craentje Pappie Willem speelde al zijn musical stress weg, goede wedstrijd van hem.

Lander tikte heel goed rond vandaag ... kreeg af en toe een serieuze duw, maar bleek toch zijn mannetje te kunnen staan.

Ilyes was terug van weggeweest, speelde zoals ik het graag heb met heel veel inzet, goeie passing, veel duelkracht en vooral zonder gezaag, een dikke vin dus voor hem, was een heel sterke motor op het middenveld.

Een ander sterk element van ons team is toch wel dienen blonden van Sint-Anna Louis ... alles kuiste die op, en telkens ook goed de aanval opzetten.

Jordi, Mo en Yanni verdeelden de doelpunten, allemaal waren het stuk voor stuk mooie doelpunten, en ook al vergaten ze soms om toch die pass te geven, ze waren alle drie een geseling voor de verdediging van de White-Boys.

Thomas heeft vandaag denk ik op alle plaatsen moeten staan, eens ideaal om uit te proberen, en wat blijkt, al die tijd heb ik gelijk gehad ... pasjes geven vanop het middenveld blijft zijn beste positie.

T2 Jo had deze week ook veel werk ... al die ballen uit de gracht gaan halen, maar ook dit deed hij weer ronduit schitterend en met zijn gekende flair ... binnenkort staan er wel scouts voor hem ook denk ik ...

Volgende week volgt er een andere groen-witte tegenstander ... één ding staat vast tegen Tielrode zullen we met onze kansen iets voorzichtiger moeten omspringen.

Tot maandag he mannen

Sharksgroet

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste trainer JO,

Moet er nog zand zijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Winnen met 0 – 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Een zeer grote proficiat en probeer nu iedere week te winnen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes

NONKEL