Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 29 maart 2014

FC Cas is kampioen

Hallo,

Vandaag kregen we de leider op bezoek, we begonnen heel goed aan deze "Mission Impossible", na een mooie actie kwamen we 1-0 voor, zou er dan toch een stunt inzitten ... jammer genoeg niet, want hoe meer ik benadruk dat je nooit alleen speelt en wint of verliest maar met een volledig team, was het bij de tegenstander wel 1 speler die het verschil maakte ... niet normaal, deze kerel moet echt hogerop ... kortom overal was deze speler, en hij legde er dan ook nog eens 6 in het mandje ... eventjes beten we nog terug, maar FC "Cas en zijn figuranten" Moerbeke was gewoon te sterk.
Dit neemt niet weg dat we al een schitterend parcours afgelegd hebben en zeker niet met de hoofdjes naar beneden moeten zitten, integendeel, nu moeten we nog meer gebeten zijn om van die laatste wedstrijden echte cupmatchen te maken, onze entourage verdiend dit.

Sam zag ze vliegen vandaag, elke trap van de tegenstander was zo zuiver dat er geen houden aan was.
Kapitein Brendon kreeg heel veel druk te verwerken vandaag, maar ook hij kon de tegenstander niet stoppen al was hij wel een grote strijder op het veld. Willem had zijn oorlogsstrepen opgedaan en was niet te passeren, hij werd dan maar van het veld getrapt, al hadden ze er duidelijk niet op gerekend dat zijn vervanger Thomas van hetzelfde kaliber is en dus ook heel moeilijk te verschalken.
Mini was Maxi vandaag, heel sterk op zijn flank, hij zal de troepen leiden volgende week.
Jonas zag sterretjes op zijn flank, maar naarmate de wedstrijd vorderde werd hij meer en meer baas.
Toon zal zeker goed slapen vandaag, zag op geen kilometer en streed met een heel groot hart.
Zijn centrale broeder Louis probeerde het spel te verdelen al was het niet altijd even gemakkelijk tegen de grotere en sterkere tegenstander, toch deed hij meer dan een duid in het zakje.
Mo, onze killer moest vandaag meermaals in duel gaan, zakte goed terug om hulp te bieden aan het middenveld.
Yanni toverde een heel mooi doelpunt uit zijn schoenen, gaf alles voor het team en zijn trainer, en was echt heel ontgoocheld na de wedstrijd.
Jordi kon 1 keer doorbreken op snelheid en dan was het ook direct prijs.
Cedric houdt niet van harde duels en is meer de man van de fluwelen techniek en de snelle actie ... soms kwam het er dan ook goed uit en zelfs in het duel begon hij meer en meer zijn mannetje te staan.
Younes was er klaar voor vandaag ... 1 keer was hij zelfs alleen weg op doel maar werd hij jammer genoeg teruggefloten voor buitenspel (terecht gefloten trouwens van een goedleidende scheids). Robinho deed wat ik vroeg, veel storen, veel druk en trachten ze het niet gemakkelijk te voetballen maken ...

Al bij al moet ik zeggen dat 2-6 misschien wel iets overdreven was, wel een verdiende overwinning van een sterkere hardere tegenstander die dan ook nog eens de steun kregen van 1 geweldig formitastische speler ... al zou ik hem niet willen ruilen voor één van mijn mannen, want wij zijn wel 1 (!!!!!!!!) team, we winnen samen en verliezen samen en maken nu samen een schitterend seizoen door ...

Nog veel succes met de examens en tot woensdag he

Sharksgroeten,

Trainer Johan

PS Yanni en Jordi dikke proficiat, de kleedkamers waren heel proper ... bedankt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Jo,

Het kan niet alle weken prijs zijn !
Hou er de moed maar in en smijt u !
Gr

NONKEL

Anoniem zei

trainer wij zijn pro :D