Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zondag 9 maart 2014

Hier zijn weinig woorden voor ...

Hallo,

Ja het grote Waasland-Beveren op bezoek gehad, en in ons eigen Werner Poppe Stadion hebben we al meerdere stunts gedaan ... en ja het was weer van datte ... de ruststand was 1-1 na 2 prachtige Sharksdoelpunten, idd een prachtige owngoal gelukkig gevolgd door een nog mooiere magistrale lob ... de 2de helft lieten we dan onze goede fysieke toestand spreken en met telkens heel mooie doelpunten diepten we de kloof verder uit ... eindstand 4-1 en groot feest op WSS.

Onder leiding van een zeer goede kapitein Ilyes deden mijn troepen alles zoals gevraagd, misschien niet met het mooiste voetbal maar zeker wel met de grootste wil om te winnen.
Geen enkele WB speler kon onze Sam kloppen vandaag, voor Brendon zijn al een gans seizoen geen woorden voor ... de Kompany van WSS, met Willem heb ik al veel oorlogen meegemaakt en ook deze keer ontgoochelde mijn krijger niet, en ja broertje Lander is ook een vechtertje...wat ben ik blij met die zijn komst ...
Jonas leverde prachtig werk op zijn flank ... Thomas speelde nog maar eens een dijk van een wedstrijd centraal achterin ... Toon worstelde vandaag met zijn passing, maar die werkkracht en het aantal kilometers dat die aflegt amaai ... en voor die passing zorgde dan wel zijn partner centraal in het middenveld, Louis strooide de ene goeie pas na de andere in het rond.
SpeedyShark Jordi en TurboShark Yanni zorgden weeral voor de nodige paniek bij de tegenstander ... verdomd sterke wapens.
Mo heeft zich kunnen uitleven vandaag, bal laag gaan ophalen en dan met de volle vrijheid zijn ding doen, die zal goed slapen ...
Cedric speelde heel slim vandaag, zette goed druk, haalde elke lange bal eruit en hield een hele verdediging aan de praat.
Wanneer het echt bikkelen werd kon ik Arne smijten, grappig hoe die met het nodige trek- en duwwerk de tegenstander op de zenuwen kan werken ... en wat gezegd van onze Younes, ja zelfs in deze topwedstrijd kon ik hem met het volste vertrouwen brengen.

De supporters schreeuwden onze mannen naar de overwinning, Mémé Huguette verliet zelfs eventjes haar toog om mee te komen aanmoedigen (zij geloofde namelijk van voor de wedstrijd al in een stunt, haar "Sharkies" zijn haar grote helden) ... en we kregen zelfs bezoek van de lokale televisiezender STM (Sombeekse Televisie Maatschappij) ... en ja zelfs een scout van Sporting Lokeren kwam naar ons kijken ... straks is die nog weg met mijnen T2, want die zag weer niet op een inspanning vandaag ...

Je merkt het, het was weer een leuke namiddag voetbal op WSS ...
Volgende week voetjes op de grond en trachten de lijn door te trekken tegen Kemzeke, anders was deze stunt voor niets en dat zou jammer zijn ...

Tot maandag, ik heb er al zin in

SharksGroet

Trainer Johan

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Héy....


SUPER hé maat!!!!

En nu voluit voor de titel hé!

De sharks moeten dus duidelijk nergens bang voor zijn... zo blijkt

Dikke vin ook voor de OPPERHAAI (ge weet wel... diene met zijne grote mond)

;-D
Dirk.

P.s. ik hoop dat ge ondertussen al nuchter zijt?

Anoniem zei

Beste trainer Jo,

Proficiat met de overwinning van 4 – 1, tegen Waasland Beveren !
Zo verder doen !
Niet plooien hé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gr
NONKEL

vermeiren Rudy zei

Nog nooit gezien bij trainer Johan,Zo dicht met de mond aan een bierflesje....Gelukkig zijn de spelers van de U 13 TOP SPELERS.
Proficiat Jongens,Goe gedaan.Ik heb al enkele goede spelers gezien voor de toekomst.(ik hou jullie int oog hé)

Vermeiren Rudy T1 Sombeke