Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 22 maart 2014

Schitterende prestatie

Hallo,

Deze ochtend, (eigenlijk was het nog nacht voor velen) moesten we op verplaatsing naar de Sinaai-Girls, misschien wel de sympathiekste tegenstander van de reeks ... en je kon het eraan zien, de wedstrijd was nog niet goed en wel begonnen of we konden al achtervolgen ... hoekschop tegen ... iedereen van ons wou verdedigen op die knappe blondine van de tegenstander, zodat er eentje ongedekt mooi kon binnenkoppen ...

Gelukkig laten onze mannen serieuze weerbaarheid zien dit seizoen en al snel stonden de bordjes gelijk ... daarna was het tijd voor mooi éénrichtingsvoetbal en een mooi spektakel voor de meegekomen aanhang (of speciaal afgekomen supporters van het eerste elftal en duiveltjes ...bedankt voor de steun WSS wordt echt wel 1 team ...).
Eindstand dikverdiende 1-5 met mooi voetbal.

Sam had na het tegendoelpunt eigenlijk geen werk meer deze ochtend en als hij eens moest tussenkomen voetbalde hij telkens heel goed mee ... eigenlijk normaal met zo'n sterke verdediging voor hem onder leiding van de alweer secure Brendon, Ilyes en Thomas zorgden voor de man (excuseer) vrouw- dekking en de flanken werden dichtgehouden door de Jonas, Robinho en de De Craene-Brothers Willem en Lander.
Kapitein Louis en kilometervreter Toon liepen alle gaten dicht in het middenveld en zo konden Jordi, Cedric en Yanni zich uitleven op de flank.
Vrije man Mo speelde een dijk van een wedstrijd vandaag, was goed wakker en wou de scalp van de meisjes ...
Vooraan een ontdekking vandaag, stormram Kostas was een geseling voor de verdediging, achter elke bal ging hij aan, elk duel wou hij winnen ... voerde ook elk commando van ons blindelings en goed uit ... klasse makker.

Kortom een echte wedstrijd om te genieten, tegen een tegenstander waar we het normaal gezien steeds moeilijk tegen hebben, en dat wil dus wel wat zeggen he ... en wie weet, als we blijven werken, met een dosis geluk en met de steun van ons rood-wit-zwarte legioen doen we misschien wel wat niemand verwacht ... de ongenaakbare leider het volgende week heel moeilijk maken ...

Tot maandag op training en goed studeren he mannen ...

Sharksgroet

Trainer Johan

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste trainer Jo,

Proficiat met de overwinning !
Zo verder doen,
Gr
Daniel

younes zei

5-1 wat een score!

Anoniem zei

Hallo Johan,



Goe bezig zou ik zeggen!

Beter dan Vigor!



Groetjes,