Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 10 oktober 2015

En de winnaar is ... de neutrale supporter

Hallo,

Vandaag Moerbeke op bezoek, en zoals ik voorspelde één van de best voetballende ploegen in de omtrek, en wij willen ook shotten, dus dan krijg je een wedstrijd waar supporters (talrijk opgekomen) de duimen en vingers bij aflikken ...
We wonnen de wedstrijd verdiend met 5-1, maar vooral in de eerste helft hadden we het lastig, al moet gezegd dat de bezoekende doelman de ene sublieme redding na de andere uit zijn mouw schudde ... maw we creëerden heel veel kansen en er was voetbal te zien in de Smoorstraat ...

De tweede helft snapten we dat we moeten werken om iets te behalen en begonnen we ook nog beter en beter rond te tikken ... ik en T2 Jan hebben echt genoten vooral de laatste 20 minuten, de ene kans na de andere.

Sam had vandaag niet echt veel werk en dat dankzij een vooral heel sterk verdedigende Lander, de jongste, de kleinste van de ploeg speelde op heel hoog niveau en zeer volwassen.
Broertje Willem was dan iets minder vandaag, maar dat kan je hem niet verwijten, 't was zijn eerste mindere wedstrijd in .... jaren zelfs.
Enzo heeft zijn plaats gevonden, week na week, training na training steeds beter wordend op zijn rechterflank.
Emile begon wat aarzelend, maar bewees ook vooral in de tweede helft dat een flankverdediger ook goed kan uitvoetballen. Ilyes centraal was niet goed, maar wat die liet zien op de flank was heel sterk, mee aanvallend en dan nog op tijd terug, maar ja we weten al langer dat die beschikt over een paar extra longen. Brendon voor de defensie zorgt voor 2 pluspunten, zekerheid achterin en bij het opkuisen en als eerste aanvaller kan dat tellen ... maar hij kan dan ook rekenen op Jerre, want als die in zijn dagje is verliest die dus geen enkel duel.
Mo vergat de eerste 20 minuten zijn bal af te geven, maar de 60 die daarna volgden waren ronduit subliem ... en je ziet als de draaischijf zijn werk doet dan draait het volledige team.
Quinten hield heel goed het spel open, die amuseert zich kostelijk op ons grote brede veld, echt iets voor hem, net zoals de andere flanken Cedric en Yanni, die laatste opende de score met een subliem lobje.
Kostas mocht vandaag beuken vooraan, iets dat hem heel goed ligt, is constant een gevaar en ligt op de loer, scoren was er niet bij voor hem vandaag, maar wel weer voor Ala Aladen, een fenomeen als je het mij vraagt, die ziet een doel en scoort, torinstinct noemt zoiets geloof ik.
En club of teamliefde dat is wat mijn kapitein Toon laat zien, speciaal afkomen van zijn weekend om zijn team te leiden, ik zie het er nog niet teveel doen ... bedankt kapitein, je bent niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk een grote meneer.

Iedereen tevreden vandaag, want winnen van een team zoals Moerbeke en op deze manier, klasse en vooral genieten voor alle supporters, eigenlijk zouden alle ploegen zo een soort van voetbal moeten spelen ...

Volgende week een heel gevaarlijke wedstrijd, Sint-Pauwels op bezoek, we gaan weeral 200% moeten geven ... te beginnen met keihard te werken op training alleen zo gaan we er komen ... allen er voor gaan ... no sweat ... no glory

Tot maandag

Trainer Johan

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer prachtig verhaal en WAT EEN PLOEG TOPPERS.
TROTS OP WAT JULLIE BRENGEN OP EEN VOETBALVELD
MVG. T1

Anoniem zei

Hallo Johan,

Goe bezig met je voetbalploeg, Johan !!
Eerste plaats in de rangschikking, prachtig is dat.
Doe zo verder, he!!

Groetjes,

Nonkel Jacques