Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 17 september 2011

Afbraakwerken ...

Hallo Sharkies,

Vandaag hebben we onze hoofdsponsor zijn naam alle eer moeten aandoen hoor, afbraakwerken van de bovenste plank, RC Lebbeke was namelijk een heel stevige groep (vanaf volgende week elke training roze korrels eten hihihi), met centraal achterin een beer van jewelste die ook nog eens beschikte over een goede lange pass waarop de 2 snelle vleugelspelers steeds alert probeerden op te reageren. Het beste voetbal kwam duidelijk van de sharks en ik zag zelfs al een paar keer een mooie kaats achteruit (leuk om te merken dat men de oefenstof vanop training ook in de praktijk omzet) en we probeerden dan ook telkens van achteruit te voetballen en veel druk naar voor te brengen. Robbe is een klassedoelman, maar hij kan niet alles pakken, toch kon hij er echt niets aan doen, de eerste alleen voor hem en prachtig afgewerkt, de tweede van Lebbeke een geweldige frommelgoal ... voor de rest werkloos en zijn mannen aanmoedigend ... Kapitein Mo (heel goed zijn manschappen oppeppend) scoorde onze eerste na mooi voorbereidend werk, en zoals gewoonlijk enorm veel inzet en enthousiasme ... Ons Noah had het vandaag heel lastig, ze probeerde wel de eerste helft de beer achteraan met haar charmes te verzwakken, maar hij had er geen oren naar, raar hoor, want zeg nu zelf onze meisjeshark mag toch gezien worden he ... Mijn eigen beer Dries vond af en toe zijn evenbeeld op zijn weg, speelde op alle posities geloof ik, maar ja je kan hem dan ook blindelings overal zetten, telkens voert hij zijn taak met veel overgave uit ... de eerste die het lukte op de Hulk van Lebbeke te verschalken was Thomas, zijn werkkracht en doorzetting waren ook deze week weer super ... Cedric en Louis mijn 5 en 2 van deze ochtend verlieten soms hun verdediging om mee te helpen vooraan, begrijpelijk en opbouwend ronduit schitterend ... Toontje net hersteld van de griep deed zijn uiterste best om mee de muur te helpen slopen, was heel goed in de passing en die kaats achteruit beheerst hij al heel goed hoor ... Jonas en Willem zijn al een heel tijdje goed meer dan goed zelfs bezig en ook deze week was het Toppie tegen een stevige tegenstander...en last but zeker nog least Jeroen, duidelijk in zijn sas op dit soort wedstrijden, kracht gecombineerd met voetbalintelligentie, steeds er goed tussen zitten en dan ook nog in de laatste minuut de muur gesloopt om zo de gelijkmaker binnen te tikken, klasse.
Eindstand 2-2 en toch wel tevreden over het geleverde spel tegen een heel sterke tegenstander, een hele eer voor mijn mannen dat de tegenstander moest rekenen op de counter en bijna constant op de eigen helft moest blijven om onze sharkies af te stoppen, nu nog leren om met een iets hoger percentage af te werken en we worden zeker een begrip in het Waasland.
Dikke sharksknuffel en hopelijk volgende week nog van dat tegen een voor ons onbekende tegenstander ...

PS eventjes een hart onder de riem steken voor de oma van Noah en de papa van Jonas, veel beterschap van de sharkies ...

3 opmerkingen:

olivier zei

heel goed gedaan

olivier zei

heel goed gedaan

Dirk zei

Sharkies, zo ne supertrainer die jullie allemaal ZÓ graag heeft en die het allemaal met zoveel passie en plezier doet... die is onbetaalbaar hé mannen! Ik zou zeggen: verwen deze jongen maar goed, maar volgens mij is jullie aanwezigheid en jullie inzet al het perfecte cadeau voor onze Johan! In ieder geval, dikke proficiat voor de geleverde resultaten hé! ;-)