Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 22 oktober 2011

Onder een herfstzonnetje

Hallo Sharkies,

Deze middag kwam het sterke KVJ Kruibeke op bezoek, net zoals wij nog maar 1 keer verloren ... en ze hadden er zin in hoor, ze waren zelfs voor ons ter plaatse.
Bij ons was Jeroen champagne gaan proeven (santé) en we moesten dus een beetje sleutelen en ik moet zeggen de sharks hebben dat schitterend gedaan. 2-0 tussenstand en 3-2 eindstand, de tegenstander was echt heel sterk en wou net zoals wij mooi voetbal brengen, de supporters waren eigenlijk de grote winnaar want het was de moeite om te kijken, eerlijkheid gebied mij zelf om te stellen dat een gelijkspel misschien een betere weergave van het spel zou geweest zijn maar zoals jullie wel al weten beschik ik over de beste allerbeste doelman van de reeks, de saves die Robbe vandaag uit zijn mouw schudde waren subliem, achteraan offerde Cedric zich op voor de ploeg, als een echte stofzuiger heeft hij heel wat pogingen van de tegenstander ongedaan gemaakt, de Van Havermaet brothers stonden op de flank en zoals echte tweelingbroers moesten ze ook beiden hun goaltje meepakken, Toon was sterk en bijna niet te passeren, Dries was megasuper vandaag. Kapitein Louis mocht de motor zijn van de ploeg vandaag en pakte weeral zijn goaltje mee, Jonas werkte hard voor de ploeg, in de tweede helft hebben we hem zelfs eens getest op 10. Naar goede gewoonte was onze Mo weer een voorbeeld van overgave, die gaat echt door een muur voor de ploeg. Flanken Thomas en Gilles moesten ook heel wat kilometers afleggen vandaag, maar deze middag een extra vin voor Gilles, want deze wedstrijd was zijn beste van dit seizoen. Noah zorgde ook deze week weer voor een stralende lacht op het veld en probeerde ook goed te passen deze middag. Duiveltje doet al, Willem, moest overal depanneren vandaag, maar je weet nu eenmaal dat je daar alle kanten mee op kan.
Kortom prachtige prestatie van de sharks en weer veel sfeer op WSS, stralende supporters langs beide kanten, leuke wedstrijd, goeie leiding van "de Freddy", lekkere hot-dogs achteraf ... delegee Jo waande zich eventjes nog op H.... maar bedacht zich dan toch nog en straalde weer zoals altijd.

Dikke mega sharksnuffel en tot WOENSDAG

Trainer Johan

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Super om elke week jullie verslagjes te lezen Johan! Goed bezig toptrainer ;-)

Groeten uit het verre Lokeren :p

Anoniem zei

Beste Johan,

Proficiat opnieuw een overwinning geboekt door uw ploeg!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes

Nonkel Daniel

Anoniem zei

héééééééééél goed gespeeld van mijn ploegmakkers, maar ik heb toch lekkere champagne geproefd!!!!!!!!!!


groetjes shark JEROEN

jovds zei

Aan Jeroen...mogen wij ook even proeven van de champagne??

Ja het was een "bangelijke" wedstrijd; die ploeg kon ook voetballen, supporters waren aan beide zijden in de wolken... zoals trainer zegt de Robbe was SUPER vandaag, en onze ploeg toonde weeral zijn collectieve sterkte...;

Aan Toon en vooral Cedric)...rustig blijven is de boodschap..jullie hebben een paar non-sportieve tikken gekregen(volgend jaar is dat geel en nu het was steeds dezelfde speler ==> dus die kerel zal volgend jaar een paar keer tegen de Rodelamp lopen).


Hupsakee volgende match naar Bazel (ik verheug me er al op en ga proberen deze keer mij effectief niet meer te verspreken....zelf den trainer had het potverdikke gehoord....)

Delege Jo