Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 8 oktober 2011

't was nat

Hallo Sharkies,

Deze middag was het nat, heel nat zelfs, de regen viel met bakken naar beneden, en dat is nu net onze haaien hun lievelingsweer ... we begonnen dan ook met een 1-0 voorsprong, want binnen de minuut na aftrappen scoorde Louis al, hij stond vandaag op 9 en dat bleek een goeie tactische zet (nietwaar delegee Jo), mijn kleine blonde pijl speelde een ijzersterke wedstrijd, en was een geseling voor de verdedigers van KSK Klinge. Kapitein Robbe had vandaag in het doel eigenlijk niet zoveel werk, het zwaarste van de dag was waarschijnlijk nog snel voor een droge uitrusting zorgen tijdens de rust... voor de rest weer een foutloze en perfecte wedstrijd van onze nummer 1. Achteraan vandaag een schitterende Jeroen gezien, hij zorgde ervoor dat er geen doorkomen mogelijk was ... en deze keer ook positief coachend en voor ambiance zorgend na de wedstrijd ... hopelijk nu ook op training he vriend, maar alvast chapeau voor vandaag!! Cedric scoorde vandaag een echte beauty, kappen en draaien en mooi binnenleggen, heel mooi, speelde vandaag een uitermate sterke wedstrijd. Willem en Dries zijn al jaren de mannen die voor werkkracht en karakter zorgen, speelden beiden vandaag een uitstekende wedstrijd met veel grintaaaaa zoals de trainer het graag heeft. Toon, mooi doelpunt vanop afstand (hij week wel een beetje af ...) heel hard werkend op zijn 10. Jonas, wordt sterker week na week, al heel belangrijk voor de ploeg, vandaag ook weer mooi doelpunt, onmisbaar zelfs, heel serieus heel gebeten ook op training heel scherp, je wordt groot makker. Mo, wow, inzet, goeie hoekschoppen, heel mooie actie en voorzet bij de 1-0, sterk vandaag heel sterk zelfs. Thomas, zijn hoekschoppen telkens heel gevaarlijk ook zijn voorzetten vanop de flank waren sterk.


Gilles, deed vooral de tweede helft zijn trukendoos open op 11 is echt zijn plaats, met zijn linker geeft hij telkens goeie pasjes vanop zijn flank ... maar de actie van vandaag kwam (jawel) van ons Noah, ze wou zich opofferen voor de ploeg vandaag en zei het is spannend ik hoef niet te spelen vandaag, maar ik heb haar toch een aantal keren gebracht vandaag en ze beschaamde niet, en in de tweede helft nam ze zelfs een bal in 1 tijd op de slof en die ging maar 5 cm boven de lat, stel je voor dat die binnen was gegaan ...

Na onze wedstrijd was het dan tijd voor het eerste feestje ...





...lekkere pannenkoeken en we werden verwend hoor, de mama's (geholpen door ons Lena) zorgde voor lekkere pannenkoeken en perfecte bediening, voor gezelligheid krijgen ze een dikke 10 en ook de cuisson was goed, ook al een dikke 10 ... Iris, de Annekes, Mona, Annelies, Sabine, Lena, Omi bedankt jullie zijn ook al onmisbaar ...




Rest mij nog mijn mannen proficiat te wensen voor deze prachtige prestatie, want KSK Klinge was een verdomd goeie tegenstander en winnen met 4-1 en op die manier ... klasse, jullie blijven positief evolueren en nu komende week hard werken want komende zaterdag wacht ons een heel grote uitdaging uit naar het grote Waasland-Beveren.

Dikke sharksknuffel

Trainer Johan

5 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo pepe johan tussen haakjes en met stip klasse reporter
zeker weten weeral proficiat met je overwinning goe bezig jong.
grtjes van je fans rob en meme greta daaaaaaaaaaaaag

Anoniem zei

Zeer goed verslag,Proficiat met de overwinning Johan.
Maar ik wil wel eens weten of het om er meeste pannekoeken eten was? UW MOND WAS NOG VOL EN DE VOLGENDE WERD AL GENOMEN JOHAN.(ha ha)
en waarschijnlijk ook gewonnen.
Tot de volgende.
Rudy (VW Hamme)

Anoniem zei

een dikke proficiat aan het ganse team tot zaterdag (oma jeroen)

jovds zei

Voor ons Iris(aangezien je nieuwsgierig ben naar de reacties) : de pannekoeken waren heeeel lekker ...dankuwel trainer; mama's en omi.

Voetbal yiha...supporters talrijk yiha ...zelfs in de gietende regen ons Sharkies lievelingsweer ==>Yiha.
Tja trainer; elke dag leer ik bij hé(wat betreft de "9") maar zoals in eerdere reacties geschreven de flexibiliteit die we nu hebben met de ploeg is ongelooflijk leuk, ons manne en lady (ze weten wat te doen)==>weeral subliem, zich blijven inzetten, er blijven voor gaan (en vooral mooie voetbal om naar te kijken; had het schot van Noah nu het doel getroffen waren we een vat rijker...)

Volgende week de verplaatsing; wel vroeg hé ==>WHITE SHARKS go early to bed on friday; see you later..

Cheers
delegéeke Jo

Anoniem zei

Beste trainer Johan,

Proficiat met de 4 – 1 overwinning van uw ploeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Doe zo verder!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes

NONKEL DANIEL