Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 12 oktober 2013

We blijven ervoor gaan ...

Hallo,

Deze morgen/middag mochten we op verplaatsing naar het chique Svelta Melsele, nadat we eindelijk de juiste kleedkamer gevonden hadden, konden we ons klaarmaken voor onze wedstrijd op kunstgras en dat is toch iets anders ...

Het mag echter gezegd dan mijn Sharks zich weeral hebben laten zien van hun beste kant.
De eerste helft was wel niet goed, er waren er nog een paar niet wakker en we moesten nog wennen aan de rare kapriolen van de bal op het veld.
We mogen ook nog meegeven dat Melsele wel onder hun niveau staan in het klassement, want dit is een elftal dat echt wel wil voetballen.

Onze tweede helft was nog eens een tophelftje, veel druk, heel veel balbezit en ook nog een karrevracht aan doelpunten ... eindresultaat 1-7 en weeral een verdiende overwinning.

Sam had vandaag al iets meer werk dan de laatste weken, maar ook nu weer deed hij goed mee aan het voetbalspel ...
Brendon hield achteraan alles goed dicht en coachte ook zijn "nieuwe" verdediging als de beste ... gelukkig is onze eigenste Kompany niet zoveel gekwetst ... en als beloning mocht hij zich eens uitleven vooraan, en ook hiervoor bedankte hij met een heerlijk doelpunt.
Willem en Jonas waren sterke flanken, naar goeie gewoonte dus ... maar wat gezegd van onze Robinho, al een paar weken sterk bezig op zijn flank en nu begint hij ook nog te scoren ...
Younes mocht vandaag eens heel lang opdraven, bijna de ganse wedstrijd, en wat zie je dan, wel hoe meer hij speelt hoe beter hij wordt ...
Jordi, daar heb ik wat mee gespeeld vandaag, een beetje links, rechts, centraal, voor, achter, kortom hij heeft bijna overal eens moeten staan ... en ja hoor weeral een doelpuntje meegegraaid ...
Toon heerste over het middenveld, centraal onmisbaar en deze week verlegde hij het spel ook schitterend (van the strong to the weak side he makker)
Ilyes, in principe een van mijn middenvelders heb ik vandaag in een verdedigende rol geduwd, en ja weeral goed he.
Thomas mocht zelfs een centraal van de trainer, en ook vandaar uit probeerde hij te passen. Mo hebben we een beetje gespaard vandaag zodat hij volgend weekend echt kan ontploffen.
Yanni begint meer en meer ons spel op te nemen, goed zijn flank te houden, actie te maken, voorzet en nu ook 2 in het mandje te leggen ... klasse transfer ...
Lander kwam rechtstreeks van tussen de bossen maar speelde toch weer zijn wedstrijd.
Louis had goed naar Lukaku gekeken en legde er ook 2 in doel ... was steeds goed aanspeelbaar, ja een geslaagde test op "9".
Last but zeker not least Cedric, en deze keer heel goed zijn bal afgegeven, op de flank gewoon heel goed ... hopelijk heeft hij nog genoeg kracht voor volgende week.

Op de bank (letterlijk en figuurlijk) een schitterende T2 Jo met in opleiding onze nieuwe T3 Wannes, deze 2 heren deden het schitterend.

Volgend weekend komt dan de grote topper ... op verplaatsing naar het megagrotesterke WB, maar we gaan plezier maken en onze huid duur verkopen en wie weet ... wij in een superdag en zij iets minder ... we gaan er in elk geval heel hard naartoe werken ... te beginnen maandag ...

Tot dan, Sharksgroet,

Trainer Johan

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste trainer Johan,

Nogmaals een bewijs van een goede training op touw te zetten !!! Wat een uitslag : 1 – 7, amaai ! Zo verder doen en ook volgende week !

Gr

NONKEL

youni zei

We gaan proberen om kampioen te spelen :D