Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 19 oktober 2013

We hebben ons best gedaan ... maar de 2de nederlaag van het seizoen is een feit ...

Hey hallo,

Vandaag de verplaatsing naar het grote en zeer rijke (kan ook moeilijk anders, want zelfs voor gewestelijk voetbal vragen ze daar entree ??????????) Waasland-Beveren.
Vooraf wisten we dat we allemaal meer dan 200 % moesten zijn ... afspraken werden gemaakt ... maar niet echt nageleefd (waarheid moet gezegd), al na 4 minuten stond het al 3-0 !!!!!
Een grote afslachting leek in de maak, gelukkig herpakten mijn mannen zich en mochten we gaan rusten met 3-1, alles was nog mogelijk.
We konden echter ons niveau niet overschrijden en bij WB waren er 2 kereltjes bij die ons echt pijn deden deze keer ... (vorige keer waren die er namelijk niet bij).
Tot overmaat van ramp nog een strafschop tegen en zelf konden we onze kansen die we kregen niet afwerken, eindresultaat 5-1 en iedereen terug met de voetjes op de grond.
Niet panikeren nu is de boodschap, ik en T2 Jo (die zijn stembanden de komende week goed zal moeten laten rusten) zijn zeker niet boos, alleen hopen we nu dat de "juiste" lessen getrokken worden, alleen zo kunnen we beter en beter worden.
Nooit ons hoofd laten hangen, steeds alles geven, alle afspraken goed naleven en vooral hard en serieus trainen zijn de belangrijkste lespunten van vandaag...
Onze supporters die moeten we niets meer leren, want zij bleven ons steeds steunen en waren heel sportief. Een voorbeeld voor velen ...

Sam vroeg in het verleden vaak om werk, awel vandaag heeft hij veel werk gehad, zat in zak en as na elk doelpunt, het sierde de groep dat ze hem er telkens doorsleurden ... en zo kon hij toch nog een paar tegengoals voorkomen.
Kapitein Brendon speelde een dijk van een wedstrijd, streed als een echte krijger, vulde alle gaten die er vielen ... gelukkig dat we hem hadden.
Nog een echt bijtertje vandaag was Jonas, speelde heel sterk als "2",  kwam goed voor de man en probeerde telkens goed uit te voetballen, wat mij betreft een heel sterk element vandaag.
Arne, Willem (heel sterk ingevallen) en Robinho hadden de moeilijke taak om de rechterflank van WB plat te leggen, soms lukte dit aardig een andere keer was deze snelle winger ons te vlug af ...
Mini was maxi vandaag, als één van de weinigen voerde hij perfect uit wat gevraagd was, no nonsense gewoon zijn werk gedaan ... klasse.
Louis (hopelijk valt zijn blessure mee) en Toon zagen sterretjes in het middenveld, werkten echt keihard, waren een meer dan degelijke motor, maar de V6-motor van WB was gewoon beter.
Mijn supersnelle flanken Cé, Yanni en Jordi werden ook lamgelegd, ballen die ze kregen waren vaak onbruikbaar, ze werden heel goed opgevangen, werd goed op verdedigd en als ze er dan toch eens doorgeraakten, dan kregen ze nog een schop in het gezicht (Jordi hopelijk is het niet te erg).
Stormram Mo deed alles wat hij kon, zijn longen kwamen bijna uit zijn neusgaten, maar omdat hij defensief zoveel werk moest helpen opknappen, kwam hij iets te kort in de zone van de waarheid.
Ilyes verzoop de eerste minuten in de verdediging, herpakte zich na de rust, maar kon ook het tij niet meer helpen keren.
Thomas kon ook al niet in zijn spel komen, tegenstander zat zo snel op de bal dat hij niet meer kon gebruik maken van zijn gouden rechter om voor de nodige assists te zorgen.
Je merkt het, om dit WB te kloppen hadden we allemaal supertop moeten zijn, en dat was niet het geval, dat is zeker geen schande, verliezen moet je ook kunnen, en als het tegen een betere tegenstander is, dan is dat geen ramp.
We hebben ook al ploegen overklast en wat mijn team dan siert is dat we nooit lachen met de tegenstander, en dat is misschien een les dat ze op WB nog moeten leren ...
Voor ons lessen ben ik al volop aan het nadenken en maandag gaan we er samen (allemaal) als groep heel hard voor werken ... en in de play-offs komt misschien een revanche ...

Sharksgroet

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste trainer JO

Je hebt gelijk ! Onmogelijk te winnen tegen de andere ploeg ! Maar geen nood ! hou er de moed in en probeert jouw spelers en scherp te zetten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gr

NONKEL