Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 8 november 2014

de loopgraven van KAV

Hallo,

Vandaag de verplaatsing naar KAV Dendermonde, niet naar de musical 14-18 maar naar het voetbalveld 14-18, het is een wonder dat er geen gesneuvelden waren deze middag.
De tegenstander was beenhard, en wij (gelukkig) niet, het enige wat je dan dient te doen is te voetballen, tegenstander uittikken, 1-2t'jes opzetten enz ... alleen waren dat net de dingen die we vandaag vergaten ... en we mogen dan nog van geluk spreken dan onze doelman de nul wist te houden met enkele noodzakelijke goede reddingen, hij wordt elke week belangrijker ... na de bananen werd de knop door de Sharks omgedraaid en begonnen we mee in de loopgraven te knokken, bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost, maar we namen toch de 3 punten mee naar onze burcht in Sombeke 0-1 gewonnen dankzij een mooi en verdiend doelpunt van soldaat Mo.
De tegenstander was zo zot van ons dat hij ons zelfs nog eventjes opsloot in de kleedkamers, maar uiteindelijk mochten we dan toch naar huis om al onze wonden te verzorgen, onze gewrichten met ijs te omwikkelen en onze blauwe plekken te behandelen.
Mijn soldaten van dienst waren Sam, Brendon, Thomas, Jonas, Willem, Lander, Kevin, Mo, Toon, Yanni, Cedric, Jeroen en Kostas.
Ze hebben een schitterende mentaliteit laten zien, maar het voetbal zal echt veel beter moeten en zeker met het moeilijke drieluik dat ons nu te wachten staat ...

Tot maandag op de training

Sharksgroet

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Jo,

Nogmaals gewonnen ! Een dikke proficiat !
Gr
NONKEL