Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 1 november 2014

Mémé en Pépé hadden hun stunt nog tegoed ...

Hallo,

Vandaag kwam het sympathieke FC Eksaarde op bezoek, een team dat net zoals wij voetbal wil brengen en hun begeleiders zijn ook top, dus bedankt Eksaarde voor de leuke wedstrijd ...
De trainingen deze week waren van heel hoog niveau, en je ziet dan direct dat hard werken loont, en als we zo gaan blijven werken gaan we nog heel goede resultaten halen ... want deze wedstrijd hebben we afgesloten met een heel mooie 2-0 overwinning en volgens mijn bescheiden mening meer dan verdiend.
Sam had deze middag niet echt veel werk en alles wat hij moest doen deed hij weeral heel goed ... Jonas en Ilyes deden schitterend werk op hun flank, de geweldige voorlinie van FC Eksaarde geraakte er niet door, het plannetje werkte ... en ook op links zat het dicht met de uitmuntende Craene-Brothers al moet Willem wel stoppen met hem te kwetsen tegen Eksaarde he, want net zoals in de heenmatch heeft zijn enkel het ook deze keer begeven ... en Lander keek diep in het meisje van Eksaarde haar ogen en deze wist niet meer van welke planeet ze was ... onze charmeur.
Centraal achteraan was mijn leider terug, Brendon liep alle gaten dicht en zorgde voor schitterende coaching. Kevin en Arne deden deze keer perfect wat ik vroeg, dicht op de huid van de tegenstander spelen.
De verrassing was ons middenveld, we speelden namelijk iets anders dan we gewoon zijn, al hebben we er wel al veel op getraind, bij de Sharks in het middenveld staan vraagt veel energie, gelukkig kan ik daar rekenen op een weeral sublieme Mo en het loopwonder Toon, die laatste bekroonde een perfecte wedstrijd met een wereldgoal.
Op de flanken stonden we ook sterk, met tovenaar Yanni en HST Jordi vaak in de hoofdrol, en het moet gezegd Cedric deed echt perfect wat ik verwachtte van mijn flankspelers, heel goed was hij in de verdediging en heel goed aanvallend, hij matte de tegenstander af en zijn collega's konden het afmaken.
Vooraan misschien wel een raar duo maar daarom niet minder ... integendeel, ik had duelkracht nodig en veel passingvermogen ... juist Jeroen en Thomas dus ... die 2 verstaan elkaar heel goed de laatste weken op training en dat merkte je direct, die moesten niet roepen op elkaar, ze vonden elkaar blindelings.
Ziezo mémé en pépé, deze was voor jullie, op verplaatsing kunnen jullie ons niet meer zien, dus hebben we onze stunt gespaard voor thuis hé.
Trouwens hebben jullie vandaag ons supporterslegioen gezien, na de wedstrijd zijn we zelfs naar 2 kanten moeten gaan om te groeten ... schitterende namiddag ... genieten ook voor mij ... en nu opnieuw focus en weeral voorbereiden voor de training maandag ... want er blijft werk aan de winkel ... elk detail moeten we bijschaven om nog beter te worden ... dus ...

Tot maandag op training ...

Sharksgroet

Trainer Johan

PS Ja Joken den Alain heeft 6 op 6 hé ... maar toch missen we u hoor ...
PPSS de bananen tijdens de rust waren een schitterend initiatief ... bedankt mama Iris voor deze schitterende inbreng, de trainer kan niet aan alles denken hé ... zeker voor herhaling vatbaar ;-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Jo,

Proficiat met de overwinning van de ploeg !
Zo verder doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gr
NONKEL

Anoniem zei

Proficiat met jullie knappe overwinning!




Met sportieve groeten




Christoph Draps