Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 29 november 2014

Lengte en kracht ...

Hallo,

Vandaag moesten we naar SG Dendermonde, goed team, mooie accommodatie, sympathieke tegenstander, goede scheidsrechter kortom een leuk namiddag voetbal.
Voetballend waren we zeker de evenknie, op bepaalde momenten zelfs beter, maar wat ons niet lukte, namelijk scoren ... deed de grotere, oudere en sterkere tegenstander wel 2 keer ... eindstand 2-0 nederlaag.
Sam had eigenlijk vandaag niet superveel werk, kansloos bij de 2 doelpunten en voor de rest een paar afstandsschoten en wat oprapertjes. Vandaag heb ik veel positiewissels gedaan om zo toch de tegenstander te ontwrichten, een dikke vin voor mijn mannen dus, want elk systeem en elke positie werd telkens door iedereen goed ingenomen en uitgevoerd, ik ken ondertussen al enkele eerste elftallen in provinciale die daar nog veel kunnen van leren...
Louis, Brendon en Jeroen namen om beurten de leiding in de defensie en het moet gezegd, met heel veel stijl en flair maakten ze veel aanvallen onschadelijk.
Op rechts vandaag moesten Thomas en Ilyes hun plan trekken, Jonas zal zijn tenen moeten uitkuisen bij zijn terugkeer, want die 2 deden dat heel goed,
Links schitterde vandaag Willem, in het derde deel van de wedstrijd begon hij zelfs heel gevaarlijk mee op te rukken ... dat was genieten, hij werd afgewisseld door de immer kalme Lander die elke grote tegenstander mooi trachtte uit te kappen.
Kapitein Toon mocht eens starten in de spits, maar eens die zijn middenveld had geroken moest alles terug wijken ... wat een inzet.
En ja als je dan kan genieten van onze twee techniekers naast of achter u, ja Mo en Cedric hebben weer enkele flitsen van hun kunnen laten zien.
Jordi, Arne en Yanni moesten langs de lijn plakken deze keer en de actie trachten te maken, de tegenstander had het er heel vaak heel lastig mee.
Kostas was vandaag eens de werkende spits, maar liet ook weer zien dat hij een echte killer is, dook net op tijd voor doel op alleen miste zijn schot wat precisie.
Het had gekunnen vandaag, maar het mocht niet zijn, wat we vooral moeten onthouden is dat we zeker het derde gedeelte immens sterk waren (dankzij de ondertussen welgekende bananen ???), en als we iets beter afwerken, konden we hier misschien wel een verdiend puntje mee naar Sombeke nemen.
Volgend weekend wordt het weeral een lastige wedstrijd, weeral veel gestalte en kracht ... de wil om te winnen zal groot moeten zijn ... WILSKRACHT, FOCUS, KARAKTER zullen de woorden zijn die het zullen moeten doel, aan onze supporters zal het niet liggen, ik heb zo'n voorgevoel dat deze voor de laatste in 2014 ook nog eens alles uit de kan zullen halen ...

Hopelijk deze week weeral zo'n toffe en goede trainingen als de voorbije 2 weken, want die waren echt megasupergoed.

Tot maandag

Fiere trainer Johan 

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Jo,
Het valt nog mee, 0 – 2 , een feit is zeker de leeftijd speelt zeer in uw nadeel momenteel! Volgende keren beter en beter!!!!!!!!!!!
Gr
NONKEL