Dank u wel mannen

Dank u wel mannen

reeksindeling 2015-2016

reeksindeling 2015-2016

Klassement

Klassement

Laatste thuiswedstrijd 2015

Laatste thuiswedstrijd 2015
Laatste thuiswedstrijd 2015

zaterdag 15 november 2014

Niet gelukt om nog eens te stunten ... maar we waren er zo dicht bij ...

Hallo,

Vandaag kwam het zwarte beest VK Tielrode op bezoek, de schrik voor een pandoering te krijgen werd al na de eerste 20 minuten in de kiem gesmoord ... veruit onze beste 20 minuten van het seizoen.
Onder leiding van een uitmuntende kapitein speelde het hele team een dijk van een eerste helft.
3 keer kwamen we vandaag op achterstand, 2 keer vochten we terug, de eerste keer dankzij een klasse vrije trap (we zitten met een specialist) en de tweede keer met een heerlijk doelpunt na een snelle uitbraak.
Ik kan echt niet anders dan heel fier zijn op mijn bende, de sfeer in de kleedkamer was heel stil en een beetje bedroefd na de 2-3 nederlaag, ik vind zelfs dat een goede reactie, nu moeten we verder bijschaven aan onze foutjes van vandaag en dan gaan we er zeker komen.
Ik vroeg vandaag om als 1 team op het veld te staan en ik heb ook 1 groep gezien ... nu gaan we met deze groep keihard werken deze week op training want volgende week gaan we meespelen in de kaskraker "Mission Impossible" ... alleen gaan we sowieso voor een happy ending zorgen he mannen.
Komt daarbij dat we onze nieuwe uitrusting gaan kunnen showen aan onze trouwste supporters, want ook die waren vandaag vocaal weer heel sterk aanwezig gesteund door onze Kostas.
Een dikke, nee een megadikke vin voor de helden van vandaag: Alain, Sam, Arne, Brendon, Ilyes, Thomas, Toon, Cedric, Jeroen, Willem, Mo, Jordi, Jonas, Louis, Yanni, Lander en Kevin.
Tuuut tuuuut tuuuuut de eerste was is klaar, vlug ophangen en dan nog 2 machines ;-)

Sharksgroet en tot maandag,

Trainer Johan

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Jo,
Het kan niet alle weken prijs zijn hé!!!!!!!!!!!!!!!
Toekomende week WINNEN!
Gr
NONKEL